čtvrtek 24. srpna 2017

Dotace na hřiště

Celoročně mohou právnické osoby předkládat žádosti do programů Oranžová hřiště a Podpora regionů Nadace ČEZ. Program Oranžová hřiště podporuje . Obce budou moci finance použít . Dotace bude poskytnuta na výstavbu či rekonstrukci hřišť nebo hal, které budou sloužit především profesionálním sportovcům a veřejnosti. Jste obec, město, škola, školka, dětský domov, sociální nebo zdravotní organizace?

Můžete získat dotaci na vybudování nového nebo . Podpořené hřiště může být veřejně přístupné nebo sloužit pouze potřebám mateřských a základních škol. Pro zpříjemnění podmínek pro pedagogy či rodinné . Tyto dotace mají různá kritéria výběru, zásady pro poskytování se také obvykle. Příspěvek na vybudování hřiště s umělým povrchem o rozměrech × m. Dotace pro obce na modernizaci a výstavbu hřišť a tělocvičen - Podávat žádosti na MMR je možné v termínu od 19.


Ministryně Šlechtová rozhodla o poskytnutí dotací ve výši přes 2milionů korun pro venkovské obce. Celkem 1obcí, které jsou zřizovateli .

Prevence sociálně patologických jevů. V následujícím dotačním období již nebudou moct obce využít dotační podporu na zbudování multifunkčního sportoviště či dětského hřiště tak, . Podpora zapojení generací do komunitního života v obci. Dětská hřiště a místní komunikace z MMR.


Hrádek hřiště postaví i bez dotace. Víceúčelové hřiště pro míčové hry vznikne uprostřed zahrady Centra volného času v Hrádku. Dotační program -Obnova a údržba venkovské zástavby a občanské vybavenosti. Dotace na dětské hřiště na vsi už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Obec Velká Polom podala na začátku letošního roku žádost o dotaci na projekt „ Zastřešení víceúčelového hřiště ZŠ Velká Polom“, jehož realizací dojde k . Dotace MMR - úprava veřejných prostranství, hřiště , sportoviště pro ZŠ, místní komunikace. Stavební řešení hřišť je třeba postupně obnovovat tak, jak obnovujeme i naše silnice druhých a třetích tříd. Ministerstvo Životního prostředí vyhlásilo výzvu č. V rámci dotace budou stávající hřiště.


Svitavy - Děti by od podzimu mohly využívat nové hřiště. V tuto chvíli se město chystá na podání žádosti o dotaci , která by mohla posloužit pro . Obec Záluží získala s naší pomocí dotaci na dětské hřiště.

Zmodernizované hřiště pro nejmenší děti v .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky