čtvrtek 24. srpna 2017

Jak natáhnout pletivo

Jak správně namontovat ( natáhnout ) pletivo - jak PVC (poplastované), tak Zn ( pozinkované). V případě dotazů se neváhejte zeptat! Stavba plotu návo podrobný návod jak postavit plot z pletiva.


Detailní popis jak stavíme ploty. Návod na rozpojení a spojení. Rádce s nákupem › Rady tipy návody Archiv Podobné Přehledný návod jak si svépomoci postavit plot z pletiva.

Druhý den po betonáži sloupků jsme k sloupkům připevnili vzpěry, osadili držáky podhrabových desek a pustili. Stavíte plot a nejde vám napnout pletivo ? Pletivo na plotu můžete napnout pomocí jednoduché finty. Jednoduchá ukázka jak naháčkovat pletivo bez zapleteného napínacího drátu. Chystáte se oplotit pozemek vlastními silami? Instruktážní video vám krok po kroku ukáže, jak na to.


V tomto videu názorně uvidíte jak se montuje plot typu ze čtyřhranného pletiva na kruhové sloupky. Základní systém montáže drátěného plotu, který ukazuje, jak betonovat plotové sloupky, montovat vzpěry, natáhnout napínací dráty a zavěsit drátěné pletivo , je z.

Nejprve stanovte průběh plotu a dbejte přitom na hranice vašeho pozemku. Vzdálenost sloupků má být asi - m. Poplastované pletivo bez zapleteného napínacího drátu - změřte si délku plotu a. Když máte vyhloubené všechny díry, natáhněte provázek tak, aby procházel . V posledním kroku natáhnete pletivo. Pomocí vázacího drátu připevněte první oka pletiva ke sloupku. Napínací dráty pletiva mají dostatečný přesah, abyste je . Pletivo , sloupky, vzpěry, napínací dráty, napínací ráčny atd.


NÁVOD NA MONTÁŽ ČTYŘHRANNÉHO PLETIVA. Roli sítě upevněnou k sloupku rozviňte a natáhněte k dalšímu napínacímu sloupku. Je vymezení nějakého pozemku pletivem těžké?


Ať už se jedná o oplocení celé zahrady, anebo jenom její části - třeba výběhu pro slepice, není to nic, na co . Na dobře upevněné plotové sloupky nejprve umístíme napínací dráty. Mám si vybrat pletivo bez zapleteného napínacího drátu nebo už se zapleteným napínacím. Mám pletivo natahovat na sloupky uvnítř nebo vně pozemku?


Montážní návody na instalaci zahradního pletiva , montážní návody na betonáž.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky