úterý 29. srpna 2017

Gardena vřetenová sekačka

Všechny vřetenové sekačky GARDENA mají bezdotykový princip sečení, při kterém nedochází k dotyku otáčejícího se válce a pevného nože. Typ sekačky : vřetenová Typ pohonu sekačky : ruční Záběr (cm): Min. Pohon kol : bez pohonu Provedení. GARDENA vřetenová sekačka 4je příznivá k životnímu prostředí a funguje bez elektrického proudu.


Výdrž na jedno nabití cca min. S elektrickou vřetenovou sekačkou od společnosti GARDENA dosáhnete snadno a rychle kvality anglického trávníku o rozloze až 5m².

K vřetenovým sekačkám Gardena je možné dokoupit i koš. S akumulátorovou vřetenovou sekačkou od společnosti GARDENA dosáhnete snadno a rychle kvality anglického trávníku. Princip je jednoduchý: při tlačení se. Akumulátorová vřetenová sekačka 3Li Gardena.


Se sekačkou od společnosti GARDENA dosáhnete snadno a rychle kvality anglického trávníku. Přesné a čisté sekání trávníku. Snadné a plynulé nastavování výšky střihu.


Popis: Ve 1 stavu, seřízená, nové . Slevy, akce a výprodeje značky GARDENA.

Akční nabídky na téma vřetenová sekačka najdete na Skrz. Kvalita sečení jako u golfového greenu. Plynule nastavitelná výška . Autorizovaný prodejce Gardena. Bezdotyková řezací technika . Celkově jsou tyto stroje nápadně podobné moderním sekačkám. Obrázek 2: Gardena 3EC vřetenová sekačka (6) . Toto je překlad originálního německého návodu k obsluze.


Přečtěte si prosím pečlivě návod k obsluze a . Gardena 3Li - větší kapacita baterie o 6Ah, ale oba výrobci udávají výdrž až na 4m takže bych stejně musel před každým dalším sekání nabíjet . Ruční vřetenová sekačka Husqvarna ! Do porovnávače Vložit poznámku Položit dotaz Vytisknout. Sekačka vřetenová Gardena 3C. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, . Pro bezkabelový precizní střih jako nůžkami - obzvláště lehký cho tichá a šetřící energii. Výkonný lithium-iontový akumulátor V, nenáročný na péči, pro . Pro precizní posekání trávníku jako nůžkami – velmi lehký cho nízká hlučnost, úspora síly.


Elektrická vřetenová sekačka 3EC.

Vřetenová akumulátorová sekačka Gardena 3LI. Vítejte v zahradě GARDENA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky