středa 23. srpna 2017

Tachov bazén

V objektu se nachází masážní služby, občerstvení, kosmetické studio a kadeřnictví. Plavecký bazén tvoří dva bazény , sauna, šatny. K dispozici je pánská i dámská sauna. ID Datové schránky: 2tubyxs.


Vyberte si novou nemovitost na sreality. Nejlepší ceny, žádné další poplatky , plaťte přímo na hotelu.

Garance stejné nebo nižší ceny. Tachov s požadavky: bazén. Moderní venkovní bazén s atrakcemi za milionů korun je součástí sportovního . Swimming pool (120minut), Swimming pool (outdoor, all day entry).


Subjekt již nemá platný certifikát. Přípravka velký bazén (dráhy 5) – 12. Popis: Nadzemní rodinný zahradní bazén od . Dále je zde výukový bazén o .

O technických novinkách na. Podívejte se na výrobky v akci a ušetřete při nákupu díky AkcniCeny. Nebudou už tak muset přes léto chodit do krytého bazénu , jezdit 15 . Během deseti lekcí kurzu v bazénu se děti od rybek a krtečků učily nebát se vody. Cílem tohoto kurzu není naučit děti plavat, ale nemít strach z . P, Praha - Podolí (vnitřní bazén ), 50.


Letní MČR dorostu a dospělých - 4. Velký bazén 25xmetrů s 5ti dráhami s možností využití na plavecké závody. Bazén se třemi dráhami o délce m. Koupaliště je otevřeno v letních měsících a těšte se tady na víceúčelový bazén rozdělený na . Vemte si s sebou ale jídlo do venkovního bazénu , protože občerstvení je zoufalý :S. Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele.


Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí kopaliste v . Rozšíření stávajícího krytého plaveckého bazénu o relaxační bazén , tobogan, venkovní plavecký a rekreační bazén s atrakcemi . Doposud tu byl jen krytý bazén , který ročně navštěvovalo . Relaxační bazénje vybaven masážními tryskami, chrličem vody a malým vodopádem. Venkovní bazén nepravidelného tvaru v nerezovém provedení, jehož součástí budou tři dráhy pro plavce, doplní atrakce jako skluzavky či .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky