čtvrtek 31. srpna 2017

Plastový stojan na slunečník

ROJAPLAST Podstavec pod slunečník L plastový bílý stojan na slunečník. Stojan na slunečník od značky Adriatic je vyroben z plastu. Hledáte plastový stojan na slunečník ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Stojany se vyrábí plastové , kovové či granitové.

Plastový plnitelný stojan Doppler pro slunečníky. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Zahrada bazar: stojan. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na . OBI Betonový balkónový stojan na slunečník Fremont kg. Vybrat správný stojan pro Váš slunečník na zahradu je velice důležité.


Slunečník Happy Green LIGHT GREEN s kličkou 2cm. Plnitelný vodou nebo pískem. Stojan je určen pro slunečníky s průměrem trubky .

Abyste nemuseli slunečník složitě zapichovat do země nebo kopat jámu do písku , tak . Prodej stojanů pro slunečníky online. Modely malé plastové (plnitelné), ale i velké masivní stojany s hmotností až kg. Vše skladem - do dnů u Vás. Praktický stojna na slunečník na vaši zahradu. Již si nebudete muset lámat hlavu, zda stojan nebude překážet pod stolem nebo o zda o něj někdo nezakopne.


Levný plastový stojan na slunečník k naplnění vodou, či pískem (naplněním je zajištěna vyšší hmotnost a tudíž také stabilita). Výhodou je, že lze vodu kdykoliv . Nabízíme stojany na slunečníky z plastu či žuly. Stojan pro umístění slunečníku je dnes již nedílnou součástí každé zahrady. Kvalita levně, to je JYSK. Pro slunečníky s trubkou 40- 70mm.


Obří plastový stojan na velký slunečník , velká základna a objem l. V naší nabídce naleznete jak klasický plastový podstavec, tak i litinový stojan na slunečník , který je pro oko velice přitažlivý a jistě vaší zahradu příjemně zpestří! Dodáváme profesionální železné stojany s betony i stojany plastové a železné do země. Podstavec vyrobený z betonu pro pevné ukotvení zahradního slunečníku.


Jsem spokojená, stojan stabilní, slunečník se ve větru ani nehne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky