pátek 25. srpna 2017

Pergoly výroba

Výroba dřevěných přístřešků za bezkonkurenční ceny. Výhody zahradní pergoly můžete využívat od brzkého jara až do podzimu. Hledáte specialistu na výrobu a montáž dřevěných pergol ze dřeva?


Rádi bychom vám nabídli naše řemeslné služby. Máme pro vás projekt pergoly i montážní návod ke stažení. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Atypy s.

K výrobě zahradních altánů používáme pouze smrkové, velmi kvalitně opracované dřevo. Pergoly Šmídl - kompletní realizace pergoly od dřevěného krovu přes izolaci až po. Atypická výroba Na základě Vaší poptávky jsme schopni vyrobit pergolu , . Velký výběr zahradních pergol a altánů ze dřeva přímo od výrobce. Na altány i pergoly poskytujeme záruku let.


Doprava a montáž po celé ČR a SR. V zahrádkářské kolonii v Třebíči jsme provedli montáž zahradní pergoly podle zadání zákazníka. Predaj a zákazková výroba brán a altánkov z kovu a dreva, .

Výroba jednotlivých nosných prvků pergoly proběhla v našem. Vhodný materiál na výrobu pergoly a ostatních zahradních staveb je borovice. Má v sobě vysoký obsah pryskyřic a dobře odolává vodě. Jsme českým výrobcem pohyblivých pergol. Výroba pergol , dveří, oken, schodů a saun z masivu i lamina.


Naše společnost se již let zabývá výrobou a montáží pohyblivých venkovních pergol Futurol pro rodinné domy a . Pergoly jsou nejčastěji z hliníkového profilu nebo dřevěných trámků. Naše firma se zabývá hlavně výrobou svařovaných hliníkových konstrukcí a . Pergoly , altány i zahradní terasy většinou slouží svým majitelům ke chvílim. Zakázková výroba přístřešků, car portů, pergol a jiných ocelových konstrukcí. Působíme v lokalitě Benešov u Prahy, Vlašim, Čerčany, Olbramovice, Votice, Sedlčany, . Jsme jediní v Čechách, kdo si sami vytváří pergoly od počátečního projektu až po výrobu.


Truhlářství Jirec, výroba pergol , montáž a stavba dřevěné pergoly. Zákazníkovi se přizpůsobíme od úplných začátků, proto žádná naše . Dále nabízíme altány, zahradní domky, dřevostavby a kompletní tesařské i pokrývačské práce. Zajistíme pro Vaši stavbu výrobu krovu na CNC obráběcím centru a připravit tak pro Vás stavebnici, kterou je snadné na stavbě sestavit. Sháníte opravdovou pecku na terasu?


Podívejte se na moderní hliníkové pergoly se stahovací střechou.

Vašich představ, popřípadě poradíme a . Zahradní nábytek, pergoly , altany.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky