čtvrtek 9. dubna 2015

Magnolie forte

Pro Vaši duševní pohodu při . Doplněk stravy vhodný při mírné úzkosti, nervozitě, rozladěnosti nebo smutku. Příznivě působí na přirozený spánek. Magnolie je uvolňující, protistresová, relaxační, . Přípravek obsahuje extrakt z kůry magnolie, který přispívá k pocitu duševní pohody a zklidňuje při . Napomáhá také při symptomech menopauzy.


Přípravek je vhodný při nepříjemných psychických stavech vyvolaných dnešní stresovou dobou. Pravidelné užívání přispívá k udržení . Složení: V tabletě: Extrakt z kůry magnolie ( magnolia officinalis) 134mg. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . Není určeno jako náhrada pestré stravy. Magnolia officinalis přispívá k pocitu fyzické pohody.


Padá na vás podzimní únava? Cítíte stres, váš den by měl mít ideálně o několik . MAGNOLIE FORTE tbl (Favea). Lékárna On-line - zdraví, léky, vitamíny, afrodiziaka, kosmetika, zdravá výživa, kojenecká výživa. Prípravok Magnólia forte je vhodný pri stavoch úzkosti, nervozity, . Množstvo: Pridať do obľúbených. Pri stavech úzkosti, nervozity, rozladenosti, . Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete.


Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano. Online lékárna s kompletním sortimentem doplňků stravy a léčebných přípravků pro vaše zdraví. Vitamíny, antioxidanty, doplňky stravy. Vstoupili jsme do psychicky nejnáročnějšího období blížícího se .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky