čtvrtek 16. dubna 2015

Opěra na popínavé rostliny

Velký výběr Konstrukce pro popínavé rostliny naleznete online na OBI. Opory rostlin, loubí, altány a vše čím můžete zvelebit svou zahradu. Opora koule na noze do květináče 1cm. Pěstujete na své zahradě pnoucí růže, zimolez, břečťan, plaménky či jiné popínavé rostliny ? Oblouková podpěra na pnoucí květiny, fazole apod.


Lze jej jednoduše sestavit a zapíchnout do země.

Hledáte opora popinave pro rostliny ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Universální sada určená k podpírání zeleniny a květin. Sada tyček a spojek umožňuje postavit podpěru uzpůsobenou potřebám různých druhů rostlin. Popínavé rostliny zakryjí nepěknou zeď, obtočí pergolu a poskytnou vám stín, nebo.


Dekorativní opěra pro popínavé rostliny. V naší nabídce naleznete širokou nabídku ručního nářadí, strojů a . Efektivně doplní průchozí místa na Vaší zahradě a doladí . Mřížka pro popínavé rostliny přetvoří nevzhledná zákoutí v oázu klidu.

Sada obsahuje ks opěr pro popínavé rostliny. Opěry jsou vyrobené z kovu a jsou samostatně stojící. Lze je zabodnout do země nebo do květináče a vytvořit . Opěra na popínavé květiny kovová. Kovová opora pro vyrůstající popínavé rostliny na zahradě. Rozměr balení: 54x20x5cm.


Nádherná vintage dekorace do vaší zahrádky, která navíc pomůže popínavým rostlinám růst k nebi. Kovová konstrukce se jednoduše zapíchne nad květinu a tak . Bezpečnou stabilitu zaručují kovové tyčky, které zasunete na požadované . Zahradní mřížka - opora popínavých květin. Je používána jako opora při počátečním růstu květin. Horizontální příčky usnadňují přichycení rostliny.


TYČE, OPĚRY , MŘÍŽKY, VOZÍKY. Skládá se z jednotlivých dílů a dá se jednoduše sestavit pomocí šroubováku. Kategorie: Opěry na popínavé rostliny. Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz). Zajímavým vertikálním prvkem . Nechte květiny občas odpočívat.


Na výzdobu vaší zahrady máme na Biano.

Nabízený produkt opěra na popínavé rostliny 200x40cm kov. ZE tedy pochází z oficiální české distribuce a vztahuje se na něj plná záruka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky