pátek 10. dubna 2015

Křovinořez benzínový

Máte vybrané filtry: benzínové. Benzínové křovinořezy využijete pro sekání obtížně přístupných částí velkých zahra parků nebo sadů. Oproti elektrickým křovinořezům a akumulátorovým . Prvotriedny benzínový krovinorez je určený na prácu v náročných podmienkach. Objemná nádrž, vysoký výkon, ostrá žacia struna či oceľový nôž si poradia .

Benzínový křovinořez Hecht 1BTS s dělitelnou hřídelí o obsahu cma výkonem HP. Obecně lze říci, že benzínové křovinořezy jsou spjaty s vyšší hmotností a hlučností při provozu. Také samotné motorové ústrojí je trochu . Silné křovinořezy STIHL se nabízí především v profesionální oblasti široké možnosti uplatnění.


Rozsah použití je od vyžínání tuhé trávy nebo křovin na okrajích . Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů křovinořez. Champion kW nepoužitý.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů . Mají vysoce výkonné motory, skvělou akceleraci a komfortní obsluhu. Silný univerzální křovinořez STIHL FS 240. Ideální pro vyžínání porostů na zemědělských a zahradních plochách. Rázy při startování redukuje nový modul.


Prodej křovinořezů na zahradu. MTD SMART BC - křovinořez s benzinovým motorem. Motor 43cmm, šíře záběru křovinořezu 25cm a strunové sekačky 42cm. Krovinorez je osadený 2- taktným motorom s výkonom kW. MULTIFUNKČNÍ BENZÍNOVÝ KŘOVINOŘEZ MARVEL MULTI 4v1.


Vynikající multifunkční zařízení, které zastane veškeré zahradní práce. Standardní výbavou je poloautomatická strunová . Honda nabízí čtyřtaktní křovinořezy a vyžínače, kterou jsou velmi tiché, výkonné, úsporné. GH-BC AS Popis produktu.

Vysoký výkon, ergonomie a vysoké odolnosti. Křovinořez pro náročné použití. K dispozici na Půjčovnách Kladno, Znojmo a Brno. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


HECHT 1- benzínový křovinořez.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky