pátek 10. dubna 2015

Kanystr 20l

Vhodný pro přepravu a skladování pohonných . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat . Hledáte 20l kanystr na naftu? Plastový kanystr s kohoutkem o objemu litrů. Uzávěr je vhodný ke skladování a přepravě kapalných látek.

Navíc je součástí kanystru výpustný kohoutek. Rozměry (mm) - 350x170x495. Používá se především na olej, naftu, benzín. Kvalitní kovový kanystr o objemu 20L.


Využijte této jedninečné . Charakteristika: kanystr plastový. Kanystr je vhodný na převoz PHM.

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Kohout na kanystry je malý a šikovný zlepšovák, který využijí všichni pěstitelé. Je vyroben z tvrzeného a kvalitního plastu.


Najetím myši zvětšíte obrázek. Kovový kanystr na PHM objem l barva kanystru olivová kanystr lze dovybavit kovovou výlevkou Vyroben je z lakovaného. Součástí je flexibilní nálevka pro pohodlnější přelévání. Webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Je určena pro bezpečné plnění nádrže z kanystru na benzín. Dodáváme dílenské vybavení, autotechniku, . Certifikát výhodného obchodu na HLEDEJCENY. Plastové kanystry vhodné pro přepravu malého množství kapalin i nebezpečných. Produkty v tomto obchodě patří k . Praktická pumpička k ekonomickému balení 20l.


Popis produktu Sonett pumpička na kanystr 20L. Nebo jste ten typ člověka,. Prodám starší 20L kanystr na naftu ,je od nafty.

Plechový kanystr o objemu litrů na pohoné hmoty. Zboží je použité v dobrém stavu. Stohovatelný plastový kanystr , objemu litrů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky