čtvrtek 30. dubna 2015

Hecht 8212

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Umožňuje vysávání přímo do nádrže (bez sáčku), která má vypouštěcí ventil . Nástavec ako príslušenstvo. SKLADEM na prodejně v PRAZE !

Výkonný elektrický vysavač na mokré i suché vysávání vhodný nejen do dílny. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, . Kód: Dostupnosť: Nie je skladom,. Prednosti: Materiál filtra: Skladom. Aj v čase dovolenky dobrá komunikácia.


This product is currently unavailable. Jaudīgs putekļsūcējs sausajai un slapjajai tīrīšanai.

W,objem nádrže l , hmotnosť bez príslušenstva kg. Media Expert – lider na rynku RTV i AGD. Szeroki wybór produktów i . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Add to list Buy from e- shop. W, objem nádrže 20L Vrátane príslušenstva. Pozwala na odkurzanie na sucho i na mokro.


Kontrola siły ssania na uchwycie węża znacznie ułatwia . Loe kasutusjuhend enne esmakordset . Zobacz inne Urządzenia sprzątające, . Radość zakupów i bezpieczeństwo . Elektryczny odkurzacz do mokrych i suchych powierzchni Hecht . POWX3- Odsávací adaptér k vysavačům.

Worek do odkurzacza Hecht 30l. Het meestal hecht zich met het systeem werkbalken, browser uitbreiding, pug-in, add-on, extensie op uw werken webpagina. Het zal overnemen je alle werken . HECHT 8- cirkulárka na drevo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky