pondělí 27. dubna 2015

Delonghi kontaktní gril

Jaký typ grilu požadujete? Kolik grilovacích ploten požadujete? Požadujete elektronický termostat? Exkluzivní multigril DeLonghi uspokojí všechny chuťové buňky! DLSK1- set plotýnek pro kontaktní gril DeLonghi (2x grilovací plotýnka na vafle) . Grilovací plocha má nepřilnavý povrch s extra hlubokými drážkami pro odvod .

Jistota bezpečného nákupu, akční. Set plotýnek pro kontaktní gril DeLonghi DLSK1od specialisty na elektro. MULTIGRILL JE VYSOCE KVALITNÍ ELEKTRICKÝ GRIL , KTERÝ NABÍZÍ MOŽNOST DOKONALÉHO VAŘENÍ. Vítáme Vás v našem eshopu,.


Nový exkluzivní multigril. Veliký vařící prostor- rozměr 37xcm. BK umožňuje různé grilovací polohy - kontaktní, polootevřená, otevřená. Dále každého uživatele jistě osloví vyjímatelnými . Multigril DeLonghi vás nadchne svým výkonem a poloprofesionálním provedením, použitými materiály a .

Kotaktní gril s velkým prostorem pro grilování, který se při otevření ještě zdvojnásobí a umožní tak přpravit jídlo pro celou . Počet pánviček: bez pánviček Termostat: ANO Vyjímatelná . Gril je použitý párkrát, ale více ho nevyužiji. BK nabízí ruzné grilovací polohy. Pootevrenou pro grilování plátků . Kontaktní pro rychlé grilovaní hamburgerů a sendvičů. Vratný zálohovaný obal: Počet ks v balení (ks): 2. LCD displej (30x70mm), knoflíky pro ovládání teploty, elektronická kontrola teploty, 2x žebrovaná a 2x hladká . Pannini, grilování masa, ryb a zeleniny velká vařící plocha: 37x23cm . Konstrukce grilu: kontaktní gril. Kromě svého moderního zpracování vás jistě také zaujme velkou pečicí . Popis: Prodám nový gril DeLonghi CGH 912C, . Speciální funkcí odvádění tuku, která zajistí vskutku dokonale zdravé grilování, najdete u kontaktního grilu od firmy DeLonghi.


Zjednodušená technologie odstraňuje nástrahy tradičních grilů : připálené, nedopečené či. KONTAKTNÍ GRIL DELONGHI v prodejnách Euronics, platnost: 20. Jakmile je gril správně předehřátý, rozsvítí se kontrolka. Grilovací sezóna právě začala, ale váš gril odešel zrovna před nedávnem do grilovacího nebe?


Gril lze zcela otevřít a zdvojnásobit tak jeho povrch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky