středa 29. dubna 2015

Bazén kopřivnice otevírací doba

Teplota vody plavecký bazén , °C, Teplota vody dětský bazén , °C, Teplota vzduchu, °C. KRYTÝ BAZÉN V KOPŘIVNICI (klikni pro zvětšení). Krytý bazén se saunou se nachází v centru sportovního komplexu na okraji města. Plavecký bazén (25m), dětský bazén se skluzavkou, finská sauna, řecká lázeň, masáže,.


Návštěvní řád krytého bazénu v Kopřivnici (pdf).

Lékárna Na poliklinice - Kopřivnice. Celoročně mimo pondělí a letní prázdniny. K dispozici je plavecký bazén , dětské kruhové brouzdaliště s atrakcí a bazén pro neplavce s. Letní koupaliště Kopřivnice.


Provozní doba od června do srpna. Těšte se na klasický plavecký bazén s délkou m, dětský bazén se skluzavkou. Kite centrum Ostrava Příbor - landkiting Best kites.

Vstupné, provozní doba (smíšená), kontakt:. Služby poskytované Vodními sporty RELAX probíhají na krytém bazénu v Kopřivnici a Studénce. Také ve speciálních prostorách (mimo krytý bazén ) v Kopřivnici.


Archiv Ke sportování a vodním radovánkám slouží padesátimetrový plavecký bazén , bazén pro neplavce s vodním. V areálu bázenu se nachází m bazén , fitcentrum a sauna. Otevírací doba Květen, červen - Po-Pá 9. K regeneraci a rekondici. Přehled plavání pro veřejnost v době od 1. Koupaliště Kopřivnice - Kopřivnice. PROVOZNÍ DOBA: Květen - září po - ne: 8. Saunové centrum se nachází v areálu Krytého bazénu.


Součástí je klasická finská sauna a aroma sauna, odpočívárna se zázemím, ochlazovací bazén a . Pro ty, kteří se bez vody neobejdou ani v zimních měsících, je v Kopřivnici také krytý bazén. Restaurace pod Šostýnem Kopřivnice. Pro děti je k dispozici dětský bazén se skluzavkou, finská sauna a řecká lázeň.


Služby: - krytý bazén m - dětský bazén se skluzavkou.

Bowling centrum v Kopřivnici a eshop s bowlingovými potřebami a vybavením. Pracovní doba : PO až PÁ denně hodiny, Kontakt: Boris Ležák,. Takový název mají veřejná projednání v Kopřivnici , na kterých budou . Nešťastný severovýchod Moravy. S rodinou Koupání s dětmi Sportovní komplex Kopřivnice.


POLOVINA ČERVA AŽ POLOVINA ZÁŘÍ OD hod. Možnost večerního koupání . Zjistili jsme pro vás otevírací doby i ceny. Uvažujete o koupi bazénu na svou zahradu?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky