čtvrtek 23. dubna 2015

Zahradní lavice masiv

Jsou kvalitní, pevné a jejich vzhled je nestárnoucí. Většina produktů je skladem. Dřevěné zahradní lavice pro posezení na čerstvém vzduchu. Klasická zahradní lavice 1cm.


Zahradní nábytek z masivu na který se nemusíte bát sednout? Hledáte lavice masiv zahradni?

Chcete skládací, bez opěrek? Délka 200cm Šířka sedáku 40cm Výška sedáku 45cm. Na ATANu najdete zahradní lavice ze dřeva, ratanu nebo kovu. Lavice na zahradu a léto zkrátka patří k sobě. Moc nás těší, že vám ho můžeme nabídnout.


Masivní zahradní lavice Strong masiv z lakovaného borovicového dřeva. Díky použitému materiálu a jeho zpracování je lavice vlemi odolná a kvalitní. Certifikát FSC zákazníkům zaručuje, že dřevo, z něhož je výrobek zhotoven, je kvalitní a zdravé. V této kategorii naleznete několik druhů zahradních laviček a lavic , která jsou určena pro zahrady ,.

AVRIL - zahradní skládací lavice z borovicového masivu. S povrchovou úpravou lazura. Nová dřevěná lavice vhodná na vícero použití ( tělocvičny,učebny,školy, zahrady ). Stabilní lavice z týkového dřeva se hodí perfektně do Vaší zahrady , na Vaší terasu, Váš balkon nebo jako dříve přímo před Váš dům. Pohodlná a stabilní 3-místná lavice je velmi vhodná do každé zahrady , předzahrádky nebo na terasu.


Týkové dřevo navodí příjemnou atmosféru. Vaše pohodlí máme na prvním místě. Vyberte si zahradní lavičky z masivu , ratanu, kovu i plastu. U nás si vyberete rychle, pohodlně a na . Rozměry, 120x86x(ŠxVxH v cm).


Pohodlná lavice s opěradlem z kolekce zahradního nábytku z masivu. Samostatná zahradní lavice VIKING je vyrobena z masivního borovicového dřeva v přírodním odstínu (není povrchově upraveno). Ale použijte ji klidně i do veřejných prostor, kde je vyžadována odolnost a styl.


Kvalitně zpracovaná teaková zahradní lavice FABIO 2-místná neobvyklých tvarů z 1. A - kvalitního teakového masivu. Nábytek má neobyčejnou odolnost vůči . Masivní lavice je dodávána v přírodní povrchové úpravě. Další produkty z kategorie: Teakové lehátka a lavice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky