středa 22. dubna 2015

Modřín evropský

Modřín opadavý (Larix decidua), též uváděný jako modřín evropský , je statný. Jeho přirozený areál zahrnuje pohoří střední Evropy – Alpy a Karpaty a jejich . Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek. Modřín (Larix) je rod dřevin z čeledi borovicovité. V České republice je v Jeseníkách původní modřín opadavý (Larix decidua), pěstuje se i.

Archiv Podobné Co to je terasové prkno? Cenově dostupná a kvalitní alternativa, jak zhotovit dřevěné terasy. Dřevěná terasová prkna jsou nejpřírodnějším spojením mezi domem a . Modřín evropský je jediný z rozlišovaných druhů modřínů, který roste v České Republice. Velikou výhodou tohoto jehličnanu je jeho odolnost vůči . Na modřínové terasy se používá dřevo modřínu evropského.


Jde o jediný modřín, který roste v České republice.

Nejhojněji je rozšířen na území Alp, Karpat a . Nevíte si rady s tím, jak si správně vybrat terasu? Potřebujete poradit, jak postupovat při montáži? Připravili jsme pro Vás následující článek. Protože má jehlice, tak musí patřit jedině do třídy . Příznivý poměr kvality a ceny, nekomplikovaná montáž řadí evropský modřín k žádaným materiálům.


Světle nahnědlé až načervenalé zbarvení dřeviny . Na rošt je vhodné použít hranoly ze stejného . Dřevo z oblasti střední Evropy. Charakteristické výraznou kresbou a přítomností . Kvalitní středoevropské dřevo se světle nahnědlou až načervenalou barvou. Evropský modřín objednejte v eshopu přímo od specialisty na Evropský modřín. Stejně jako sibiřský modřín tak modřín evropský díky velkému . Náš domácí opadavý, jehličnatý, strom.


Hoblované hranoly vhodné na konstrukce dřevostaveb, pergol, altánů nebo na pohledové krovy.

Modřínové palubky, terasová prkna, latě, rhombus Praha. Jedná se především o zámořské, ale i evropské dřeviny jako jsou Bangkirai, Ipe, Massaranduba, z evropských dřevin sibiřský modřín a akát. Vyberte si kvalitní dřevěnou podlahu.


Terasovky evropský modřín dážka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky