pondělí 27. dubna 2015

Plynová kartuše

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Vybírejte ze široké nabídky na Armed. V extrémních podmínkách se spoléháte na špičkovou kvalitu svého outdoorového vybavení.


Proto chtějte jen Vařiče a kartuše osvědčených značek Rock . Ventilová kartuše pro vařiče Campingaz se 240g plynu. Tak som si to dnes u fyzika overil, ze dokym je v bombe aj tekuta faza PB, tak .

Informace o typu nebezpečnosti . PLYNOVÁ KARTUŠE se závitem slouží jako příslušenství k plynovému grilu Compact. Obsah 4g vydrží až grilování. Nechápu, proč tento produkt není v nabídce celoročně na každé prodejně Sportisimo.


Před 14-ti dny jsem poptával ve Sportisimu v Mladé . Kompletní sortiment pro vaření v přírodě. Doprava zdarma, jsme rychlí, jsme odborníci. VAR G 500g je univerzální ekonomická kartuše se směsí 20:propan-butan. Pro velkou odparnou kapacitu je v této kartuši v běžných .

G 2je plynová kartuše z tenkého ocelového plechu se zvýšenou odolností a dovoluje tak náplň směsí 30:propan-butan. Náhradní plynová kartuše se šroubovacím ventilem pro plynové grily Q 1a 120. Možnost změřit zbývající palivo!


Poměr butanu a propanu 80:20. Plynová propichovací kartuše Gas Stop. Doceníte ji zejmína na cestách, ale i při domácím grilování. Primus plynová kartuše Winter Gas 230g.


Jednorázová plynová bombička pro menší plynové grily Weber je díky svým malým rozměrům a nízké hmotnosti ideální na cesty. Společně s grilem ji stačí . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Vhodná pro vařiče typu Volcano, Fireball . Originální zakoupené kartuše Coleman jsou při správném používání bezpečné. Jsou určeny pro jednorázové použití, protože lehká konstrukce by nemohla při . Obsahuje 400ml (220g) zkapalněného propanbutanu.


Jetboil Jetpower Fuel plynová kartuše 1g - ideální pro transport uvnitř nádoby vařiče Flash. VAR G 2plynová kartuše pro vařič VAR 2. Vysoce stabilní kartuše s velkým obsahem plynu 2g. CAMPINGAZ kartuše ventilová CV 3PLUS.


KEMPER 5kartuše NOVACET pro miniautogen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky