úterý 14. dubna 2015

Elektricka sekacka na travu

Elektrické sekačky nalézají své uplatnění všude tam, kde je třeba pečovat o menší travnaté plochy. Hlavními přednostmi elektrických sekaček na trávu jsou . Elektrická sekačka na trávu bez pojezdu vhodná pro údržbu menších pozemků do 4m2. Díky odolnému plastovému šasi bylo dosaženo hmotnosti pouhých.


Funkce mulčování – mulčovací nůž rozseká trávu na drobné kousky, které slouží jako hnojivo.

Obecně lze říci, že nejvýkonnější jsou sekačky benzínové. Následují elektrické a akumulátorové. Použijte elektrickou sekačku na trávu Bosch.


Seká s mimořádnou silou, se kterou jste se doposud setkávali pouze u benzinových sekaček na trávu. Ruční vřetenová sekačka trávu neseká, ale seřezává mezi dvěma ostřími. Elektrické rotační sekačky a vřetenové sekačky jsou v našem obchodě zastoupeny spolehlivými a ověřenými stroji značkek BOSCH a Hecht.


Na seznam Přidat na seznam.

Nabízené elektrické sekačky a sekačky benzínové s kvalitními a osvědčenými. Potřebujete poradit s výběrem vhodné sekačky na trávu ? Nevíte podle čeho zvolit tu právnou sekačku na Vaši zahradu? Neváhejte nás kontaktovat a poradit se . Vybrali jsme pro Vás Sekačky na trávu. Porovnali jsme elektrické , aku a benzínové sekačky. Přečtěte si recenze sekaček na trávu ve velkém porovnávacím testu, ať víte jak vybrat nejlepší pro vás.


Popis: Záběr sečení - cm. Díky velkému sběrnému koši s ukazateli naplněnosti je pro vás sečení trávy radostí. Mezi jejich hlavní výhody patří příznivá pořizovací.


Snadno ovladatelná sekačka na trávu s volantem a jednoramenným madlem pro snadné a bezproblémové sekání. Volant a patentovaná převodovka řízení pro . Malá, lehká a tichá sekačka s centrálním nastavením výšky sečení: pozic v rozmezí - mm. Travní sekačky Honda Vám udělají ze sekání trávy radost. Každá sekačka Honda má záruku let.


Pokroková sekačka pro snadnou údržbu trávníku.

Lehce se s ní manévruje a vysypávání koše je jednoduché. Díky částečnému slisování trávy v koši není . Výkonná elektrická sekačka se snadnou obsluhou a motorem PowerPlus: vysoce výkonný motor s vysokým krouticím momentem poskytuje excelentní pohon, . Nepřekontrolovaná prostorová . Silný a tichý elektromotor. Kvalitní polypropilenové šasi odolné vůči UV .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky