pátek 10. dubna 2015

Al ko highline

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Rodinný podnik AL-KO působí na . Díky MaxAirflow technologii má sekačka vynikající sběr do koše bez ucpávání výhozu, vynikající . SP-A s extra vysokým ocelovým šasím pro nejlepší výsledek při sbírání trávy. Funkce 3v1: sečení, sběr a mulčování. Seče, sbírá, mulčuje, vyhazuje do .

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Výrobce AL-KO, prodej v sekci. Autorizovaný prodejce AL-KO. SP-A bez použití nářadí přestavět na mulčovač, jednoduše nasadíte uzavírací klín a . Proto lze sekačky Highline skladovat s úsporou prostoru a zároveň kolmo.


Přemýšlíte nad koupí benzínové sekačky, ale ještě ste se nerozhodli pro konkrétní model? Všetky informácie o produkte Kosačka AL - KO HIGHLINE 46. SP-A, porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie AL - KO HIGHLINE 46.

Al - Ko Highline 5VS je benzínová sekačka s velkou šířkou záběru (cm), inovativním motorem BS Exi pro výrazně nižší spotřebu oleje a variabilním . Produktová řada, Highline. Obsah sběrného koše v litrech, 70. SP-A, budete mít na zahradě spolehlivého dříče s vynikajícím poměrem ceny, kvality a výkonu.


AL - KO Highline 5SP svojim kvalitným spracovaním zabezpečuje perfektné výsledky za . Technické parametry: Zdroj pohonu: benzín, 4-takt. Motor: BS Series 6Exi. Kryt klínového řemene pro sekačky AL-KO řady HIGHLINE s šířkou záběru cm. Benzínová sekačka s velkou šířkou záběru, inovativním motorem BS Exi pro výrazně nižší spotřebu oleje a . V tomto videu se můžete podívat na 46. Pohodlné nastavení výšky . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . Function: sečení, sbírání, mulčování.


Centrální nastavení výšky střihu, poloh. Funkcie 3v1: kosenie, zber a mulčovanie. Na tento výrobek se vztahuje letá záruka. Napište si o lepší cenu na tuto sekačku.

SPI a ďalšie Benzínové kosačky výhodne v Eshope HORNBACH.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky