pátek 10. dubna 2015

Umělý povrch hřiště

Určen na běžecké dráhy a ovály, velmi často se používá jako dostupnější alternativa povrchu ALSAPLAY EPDM na víceúčelová hřiště. Sportovní povrch Bergo je vhodný pro vnitřní i venkovní multifunkční hřiště. Bergo je unikátní sportovní umělý povrch pro venkovní i vnitřní sportoviště vhodný . Námi nabízené umělé polyuretanové povrchy Conica Conipur jsou. Umělá tráva mm včetně položení na připravený podklad a zásypu křemičitým písk.


Máme bohaté zkušenosti s projektováním i realizací vícelúčelových hřišť na klíč.

Specializujeme se na čištění, údržbu a servis sportovních povrchů , popřípadě . ClassicZabýváme se výstavbou sportovních hřišť k různým sportovním účelům. Nabízíme sportovní povrchy pro fotbalová, tenisová a atletická hřiště. Umělý povrch a sportovní vybavení.


Na multifunkčním hřišti bude položen umělý , dvouvrstvý polyuretanový povrch v celkové síle 35mm. Tyto typy povrchů patří mezi to nejkvalitnější, co se dá v našem oboru udělat . Sportovní umělý trávník je univerzální umělý povrch pro venkovní hřiště. Je určen především pro rekreační i výkonnostní sport, ale může být i aplikován na . Dodáváme široký sortiment umělých sportovních povrchů pro:.

Povrchy jsou vodonepropustné, mají vysokou mechanickou odolnost, velkou pružnost - použití pro atletické dráhy a sektory, víceúčelová hřiště , posilovny, fitness . Povrch umělého trávníku se skládá z nosné polévané tkaniny a nylonových či. Dvě multifunkční plochy s umělým trávníkem III. Návštěvníci jsou povinni v době rezervace dané hřiště uvolnit. Pro venkovní sportovní hřiště a sportovní centra nabízíme dodávku a montáž. Tyto aspekty zaručují vysokou životnost sportovního povrchu na bázi umělé trávy.


Umělé trávníky pro fotbalová hřiště. Dodávka, odborná montáž včetně kompletního vybavení pro fotbal. Rozhodnutí o přidělení zakázky, administrátor stránek. Ceny zahrnují využití šaten a sprch. Na výběr jsou povrchy z přírodních volně drobných materiálů nebo umělých materiálů.


Nejčastěji používanými sportovními umělými povrchy pro víceúčelová hřiště jsou polyuretanové sportovní povrchy. V letošním roce byl položen nový umělý povrch na školní hřiště. Jedná se o povrch , který je o generaci lepší než ten na víceúčelovém hřišti ve sportovně . Pravidelně se postaráme o povrch sportoviště, aby co nejdéle a co nejlépe sloužilo.


Víceúčelové hřiště ZŠ UNESCO ( umělý povrch ). Opravíme hřiště s umělým trávníkem či běžeckou dráhu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky