středa 15. dubna 2015

Transportní lehátko

Ergonomické a intuitivní ovládání umožňuje . Optimální prostředek pro transport pacientů s možností rentgenování přímo na lehátku. Kvalitní pojezdová kola Ø 1mm s dvěma . Bezmotorové transportní lehátko s pevnou výškou stolu. Vhodné pro převoz pacientů. Zádová část nastavitelná .

Celý sortiment transportních lehátek naleznete na . Nabízíme kvalitní transportn. Nakupujte u odborníků a využijte naše služby! Servis, montáž, opravy či BTK.


Snadný a pohodlný převoz pacientů. Vozík převozový pro zesnulé VSNP s nosítky,bez krytu. Skládací transportní nosítka Novinka Ověřený výrobek Doprava zdarma Kód: TTS496.


Skladem Výrobce: Schibank Medical Záruka: . Pro bezpečný a pohodlný transport pacientů vám nabízíme speciálně upravená lehátka.

Konstrukce je založena na stabilním základu s . Regulace výšky lehátka pomocí hydraulické pumpy. Všechna kolečka jsou bržděna a mají gumový povrch, což umožňuje hladký . Velo Advance - transportní lehátko. TECHNICKÉ ÚDAJE Délka: 213cm. Výška (bez matrace): 58- . Akční balíček, který se skládá z oblíbeného lehátka Premium a transportní tašky, která je uzpůsobena přesně na toto lehátko.


Příspěvek na transportní lehátko pro převoz klientů. Domov pokojného stáří Kamenná v Brně poskytuje sociální služby seniorům, kteří potřebují ze zdravotních a . Sázkajte na vysokou kvalitu. Prohlédněte si cenové nabídky na Zico transportní taška na lehátko od obchodů na Zboží. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . Přídavné doplňky z něj dělají lůžko vhodné také pro jednodenní příjmy a . Transportní kolečka inSPORTline pro masážní lehátko. Podvozek tvoří svařenec z ocelových trubek.


Stavitelný podhlavník se polohuje v 5-ti polohách mechanicky. Lehátko je opatřeno výsuvnými rukojeťmi, pro . Přílohy ke stažení: Download this file (0- transportní lehátko - NCHK (32).

Zdravotnická lehátka , zdravotnické stoly, zdravotnické křesla a židle golem. Taška na lehátko z produktové řady Fox Royale dostupná ve dvou velikostech. Robusní ocelová konstrukce lehátka je předurčená pro velké zatížení. Díky bohatému vypolstrování v zádových partiích skýtá maximální pohodlí při dlohodobém . Taška je silně polstrovaná a lehátko je tak dostatečně chráněno před poškozením. Má i silný ramenní popruh.


V této přepravní tašce je vaše lehátko plně chráněno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky