čtvrtek 9. dubna 2015

Stava z goji

Goji berry 1 lisovaná šťáva , superpotravina, adaptogen, posiluje imunitu, zlepšuje ostrost zraku, silný antioxidant, snižuje cholesterol. Goji rostou na trnitých keřích v úrodné půdě himalájských podhůří. V těchto oblastech, kde je kustovnice čínská běžnou součástí stravy, a kde je . Popis produktu: Goji BIO - kustovnice čínská Premium- BIO šťáva - 5ml 1 BIO šťáva vyrobená ze zralých plodů goji - kustovnice čínské.


Goji Original je 1 šťava lisovaná z čerstvých plodov kustovnice čínskej, ktoré sú skutočným elixírom mladosti, zdravia a krásy.

GOJI ORIGINAL 1 juice BIO je za studena pečlivě lisovaná šťáva výhradně z čerstvých, ručně sbíraných a přiměřeně zralých plodů kustovnice čínské. Goji (godži) – kustovnice čínská, 1 přírodní šťáva z výběrových ručně sbíraných ovocných plodů kustovnice nejvyšší kvality z oblasti Ningxia. Goji , kustovnice čínská má přezdívku elixír dlouhověkosti a patří mezi bobulové ovoce, které má domovinu v Číně. Nejkvalitnější plody se sklízí v oblasti . EkoMedica Goji Kustovnice čínská je doplněk stravy s obsahem 1 šťávy z plodů kustovnice čínské, která je doplněna o extrakt z nutričně vysoce hodnotných . Proč nepomoci svému zdraví goji šťávou, když je to chutné a . Zázračná kustovnice čínská: 1 přírodní šťáva i sušené plody Goji.


Varianta: Podívejte se na další varianty.

Goji (kustovnice čínská) rostou na trnitých keřích. Plody mají jasně červenou barvu. Vitamín C přispívá ke správné funkci imunitního systému. Tuto superpotravinu považuje tradiční čínská medicína za elixír mládí a . Kustovnice čínská 1 šťáva BIO se lisuje z plodů kustovnice čínské pěstované v čínské provincii Ningxia, která je vyhlášená nejlepší kvalitou goji na světě.


Nejlepší je skladovat goji v pečlivě vymytých dózách se zamezeným přístupem vzduchu. K sehnání je i již zpracovaná šťáva z Goji , či různé . Goji šťáva a mražené - (Kustovnice čínská). Jedná se o vylisované plody kustovnice čínské, které jsou k dostání ve formě koncentrovaného roztoku. HIMALYO Goji Original šťáva z kustovnice čínské 1 (Lycium Barbarum) 7ml.


SUPER CENY s dopravou do druhého dne! V několika minutovém videosnímku je vidět, jak se úžasně chová krev člověka po užití goji - kustovnice. Stav a po užití je diametrálně rozdílný. GOJI 3ml BIO sklenenej fľaše - 1 ovocná šťava z ekologického poľnohospodárstva. Zloženie: 1 džús goji (kustovnica čínska).


Složení: 1 šťáva z goji - Kustovnice čínské.

Začněte svůj den zdravým panákem! Goji je elixír zdraví a dlouhověkosti. Dle tradiční čínské medicíny je nejzdravější ovoce na světě.


Ak je nápoj skutočne kvalitný, pre naše telo predstavuje priam . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si . Skladujte v suchu a temnu. Po otevření uchovávejte v chladu do .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky