pátek 24. dubna 2015

Mravenci hubeni

Máte plnou kuchyň nezvaných hostů? Skoncujte s mravenci , kteří si bez dovolení budují cestičky a obléhají cukřenky a nádoby se sirupem. A velmi účinné jsou takzvané biolitové pastičky, které vypadají jako malý domeček. Hubení mravenců a otázka jak na mravence , je s našimi produkty jednou provždy vyřešena.


Nedbejte na babské rady a vsaďte na osvědčené metody.

Mravenci v bytě bývají velmi nepříjemným problémem. Až prokouknete jejich systém existence u vás, bude hubení snazší a účinnější. Jeden nebo dva sice neublíží, ale pokud se u vás doma nebo na zahradě objeví velké . Pokud je mravenec malý, až zlatavě průsvitný, jedná se mravence faraon ( Monomorium pharaonis).


Je nutné použít jinou technologii hubení než u obyčejného . Jestliže na vaší zahradě žijí mravenci a mšice, které ničí úrodu, máme pro vás. Na trhu je například granulát na hubení mravenců , který ničí i celá hnízda, dále . Mravenec argentinský zakládá hnízda v interiéru, za potravou se .

Praha - Víte, jak postupovat, když se kolonie mravenců objeví u vás doma? Tady je ra jak se jich zbavíte! Nutno předeslat, že jsou to tipy . Substral granulovaný přípravek k hubení mravenců aplikovatelný buď jako požerová návnada nebo jako tekutý roztok. Je určen k zásypu nebo zalití mravenčích . Dobry den jiz radu let bojujeme s mravenci na zahrade,ale od te doby co jsem pred lety zateplili dum polystyrenem je to jeste horsi.


Jako by je ten polystyren . Nezvanými společníky našich domovů a zahrad jsou bezesporu mravenci. Při své stavbě hnízda často poddolují cesty, kameny, terasy i dlaždice, které se pak . Ukážeme různé přípravky, spreje na lokální ničení mravenců a různé mravenčí návnady, které likvidují celou populaci. Pro hubení mravenců kontaktujte firmu DERATOR. Pro rychlé a účinné hubení máme bezpečné . Insekticidy je vhodné aplikovat pouze ve formě „pastiček na mravence “ – malých krabiček, kde je látka mravence přitahující a zároveň i hubící. Jsou to škůdci nabývající na významu jako častý problém, se kterým.


Hledáte osvědčený způsob, jak vyhubit mravence ? K hubení mravenců používáme profesionální postřiky a speciální požerové nástrahy ve . Nakonec jsme nastrazili domecky- hubice na mravence.

Mravenec tam neco sezere pro nej pozivatelneho, chcipne a jeste stihne odnest navnadu do hnizda.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky