středa 15. dubna 2015

Chlor šok dávkování

Výhodou je možné vyšší dávkování bez rizika předávkování. Voda pitná přes UV lampu, PH bylo OK, použit chlor šok a následně voda zezelenala, je tedy. Dávkování bazénové chemie v přehledném článku Vám předkládá tým.


Použití: Před aplikací přípravku zkontrolujte pH vody příslušným testerem, nastavte hodnotu pH . Chlor Šoku na m³ vody, pro. Naopak při použití užitkové vody, delší odstávce nebo při problému s kvalitou vody použijte horní hranici uvedeného dávkování. Orientační info: Použitím 18g. V případě, že se ocitnete v situaci, kdy při rutinní kontrole . LAGUNA CHLOR ŠOK slouží jako dezinfekční přípravek pro celosezónní údržbu všech.


Bazénová chemie chlor šok chlorový granulát je rychlorozpustná chemie, která. První dávka : g chlor šoku Nocal je potřeba nejprve rozpustit ve vodě v . Pokud se chcete vyhnout dennímu dávkování bazénové chemie, použijte pomalu . Nejlevnější chlor šok pro Vás bazén. Vám voda zkazí nebo pro průběžné dávkování nechcete-li používat tablety. Při pravidelném provozu přidávejte průběžnou dávku Cranit chlor šok.


Při zvýšeném provozu, vyšší teplotě nebo při problému s řasami aplikujte zvýšenou dávku. Dala jsem do bazénu přesně podle dávkování a budu filtrovat celou . Přípravek se pomalu nasype do. Laguna chlor šok - dávkování.


H vody v bazénu na - a pak přidejte potřebnou dávku tohoto přípravku. Vás jednoduchý výpočet objemu vody v bazénu a dávkování chemie, kterou je možné u nás zakoupit. Stačí zadat hodnoty a kliknout na . Další, nebo trvalé dávkování : g chlorového granulátu . Granulát s obsahem aktivního chloru k rychlé dezinfekci s možností koupání.


CHLOR ŠOK - NOCAL KG Rychlorozpustná bazénová chemie k desinfekci a okysličení organicky znecištené vody v bazénu. Dávkoval jsem „maskovač tvrdosti“, snižoval pH, pak chlor - šok , ale stále bez efektu. Zelenou usazeninu odsávám mimo bazén, ale vždy se něco zvíří a stav je.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky