pondělí 27. dubna 2015

Kompostér

Hodně lidí si kupuje kompostér s představou, že v něm zlikviduje trávu po sekání zahrádky. S největší pravděpodobností se dočkají jen hnijící . Chcete třídit bioodpady a kompostovat celoročně (tedy nejen od jara do podzimu )? Pro celoroční kompostování je vhodné zvolit kompostér. Z čeho všeho a jak lze vyrobit kompostér : (odkazy na inspirativní videa nebo články - anglicky). Testing Home Compost Units: Intro (délka 3:20) - srovnání . Ekologické recyklované kompostéry jsou určeny pro velkou zahradu i pro městské zahrádkáře.


Nepáchnou a vyřeší všechny vaše problémy s trávou a listím. Máme kompostéry pro sváteční i aktivní zahrádkáře. Jsme původní český výrobce , proto nabízíme všechny náhradní díly. Doporučíme i drtiče a urychlovače.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Zahradní kompostér – stručný návod na obsluhu. Odhaduje se, že v rodinných domech se zahradou se ročně vyprodukuje 1kilogramů bioodpadů na osobu. Kompostéry Jelínek Trading Keter GAL-KO a další.


Jděte do toho, protože to kouzlo rozkladu funguje. A těšte se, kompostér vám třeba připraví překvapení. Plastový kompostér pro snadné nakládání s přírodním . Snadno se plní dvěma velkými vhozy a snadné je rovněž odebírání kompostu spodem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky