pátek 25. července 2014

Chlor šok g

Všechny informace o produktu PROBAZEN chlor šok 2kg, porovnání cen z internetových obchodů,. Dávkujte g přípravku CHLOR. Přípravek se pomalu nasype do. Orientační info: Použitím g přípravku na m³ vody se zvedne množství volného chloru o. Potřebujete rychle a účinně dezinfikovat bazén?


U nás přípravek CHLOR ŠOK kg za výtečnou cenu.

LAGUNA chlór šok slúži ako dezinfekčný prípravok pre celosezónnu údržbu. LAGUNA CHLOR ŠOK slouží jako dezinfekční přípravek pro celosezónní údržbu. Jakmile se začne měnit barva vody v bazénu a navíc jsou jeho stěny kluzké, hrozí růst řas.


Spory řas se do bazénu dostanou velice snadno, a to prostřednictvím . Vzhled a složení: Bílý krystalický granulát rychle a beze zbytku rozpustný ve vodě. Pokud je bazén napouštěn několik dnů, musí se voda ošetřit nejpozději koncem prvního dne napuštění (přípravky Chlor - šok - G , Chlor-stabil). MIRMA CHLOR ŠOK slouží jako rychlý dezinfekční přípravek pro.


Planet pool Chlor - šok kg. První dávka : g chlor šoku Nocal je potřeba nejprve rozpustit ve vodě v .

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Chlor šok granulát do bazénu kg pro dezinfekci bazénové vody. Nově přehlednější a rychlejší. Bazénová chemie - chlor v tabletách, chlor šok , PH plus, PH minus, zazimovač.


Likviduje řasy a baktérie. Dezinfekce šoková - možnost okamžitého koupání. Po napuštění bazénu vodou nejprve upravte . BAZÉNOVÁ CHEMIE Chlor ŠOK kg. Ta může být buď zelená, mléčná nebo silně zakalená.


Granulát s obsahem aktivního chloru k rychlé dezinfekci s možností koupání. Maxi tablety (2g ), kg. Při prvním a každém dalším . Rychle zvýší koncentraci chloru ve vodě.


Vysoký výskyt iontů vápníku . Laguna modrý šíp, kg, 33Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky