úterý 29. července 2014

Zavlažování fotbalových hřišť

Závlaha fotbalového hřiště. Zavlažovací systém FC Hradec Králové. Jedním z nejvíce zatěžovaných trávníků jsou hrací plochy fotbalových hřišť.


Výhody této varianty: Rovnoměrnost . Levnější alternativa zavlažování fotbalových hřišť. Systémy automatického zavlažování trávníků fotbalových hřišť je tvořen postřikovači řady PT SPORT jejichž těla, na bázi zvyšujícího se tlaku v přívodním .

Dodáváme kompletní závlahové soustavy pro fotbalová hřiště v mnoha různých rozměrech. Naše nabídka začíná bezplatnou . Mezi nejvíce zatěžované trávníky patří hrací plochy fotbalových stadionů. Kvalitní závlaha je předpokladem vysoké kvality hrací plochy, rychlé regenerace . Fotbalové pažity patří k těm nejvíce používaným a také k nejzatěžovanějším. Průtok: postřikovač na okraji.


Kvalitní trávník na sportovištích vyžaduje také kvalitní údržbu. I - Návrhy a dodávky automatických závlahových systémů pro zahrady, sportoviště a. Ať už fotbalových , golfových a mnohých jiných.

Automatické zavlažování hřišť či jiných zatravněných ploch, využívaných pro sportovní. Jsou zavlažovány pomocí výsuvných postřikovačů. Trubní vedení u fotbalových hřišť je složené z hlavního rozvodu, který je zokruhován kolem celého hřiště a . Naštěstí existují dotace na závlahu fotbalových hřišť a dalších. Pravidelné zavlažování přírodních trávníků, regenerace a údržba jsou důležité.


Nejčastěji používaný systém automatické závlahy na fotbalových hřištích je . Výkopové prácedrážkovací frézou, rýhovačem Vermeer RTX 10 po sloupnutí travního drnu. Před minulou sezonou byl dokončen zavlažovací systém. Jste na správné cestě k automatické závlaze vašeho fotbalového hřiště.


Nechte nám kontakt na vás a několik dalších základních informací v našem . Prodáváme automatické závlahové systémy TORO pro zahrady, parky, golfová a fotbalová hřiště. Dodáme zavlažovací systémy pro zemědělství. Fotbalové stadiony - komplexní péče a zavlažovací systémy - Technologie ITTEC. Novinka - sekačky sportovních trávníků a fotbalových hřišť Jacobsen TR320. Systém závlah fotbalových hřišť , tenisových kurtů a jiných sportovišť je tvořen postřikovači, jejichž těla, na bázi zvyšujícího se . Systém automitického zavlažování pro fotbalová hřiště sestává z postřikovačů řady SPORT, které jsou vyvinuty speciálně právě pro tento typ závlah.


Klíčová slova: zavlažování , fotbalové hřiště , zavlažovací systém. Přehled zavlažovacích systémů fotbalových hřišť v ČR a zahraničí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky