úterý 29. července 2014

Průchodka stěnou bazénu

Sada průchodek pro připojení pískové filtrace Krystal clear k bazénům Swing - Swing for Kids, Swing mini, Swing a Swing max. Obsahuje průchodky stěnou , . Bazénová průchodka stěnou k bazénu INTEX. Průchod stěnou k bazénu Tampa ovál - SADA KS.


Náhradní průchodka stěnou s košíčkem k bazénům INTEX. Průměr napojení hadice 32mmm.

Nutné pro napojení filtrace na bazén. Slouží jako základ pro umístění základního prvku trysky. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Průchody stěnou jsou určené pro nadzemní bazény bez filtrace Tampa, Hawai a. Dobrý den, je toto průchodka pro bazén intex 3. Popis Bílá průchodka do betonu se používá pro recirkulační a sací trysky.


Délka je 300mm, připojení potrubí. Ve výztuze průchodky jsou otvory pro případné přidrátování . Parametry a specifikace: Pohlaví: kluk, holka.

Průchodka slouží vodotěsnému průchodu stěnou šachty. Doporučený věk: - let. Pro napojení filtrace jsou . Víte jaká bazénová tryska je vhodná pro váš bazén ? Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Pruchodka stenou k bazenu najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Nově přehlednější a rychlejší. Nerezová průchodka stěnou bez hrdla pro instalaci bazénové trysky. LED světlo s tryskou pro bazény Intex - mm. Světlo se našroubuje na šedou . V našem internetovém obchodě pohodlně a bezpečně pořídíte zboží značky Mspa. Set vhodný pro nadzemní bazény se závěsným skimmerem.


Plastovou lištu lze použít na horní a spodní hrany stěny bazénu. Slouží pro spínání světel, protiproudu a vodních atrakcí přímo v bazénu. Kompletní sada pro všechny bazény INTEX s hadicovou přípojkou prům. Určení: záplaty Tento opravný set je určený pro opravy částí bazénu , které jsou trvale ponořeny do vody – tedy dno a stěny bazénu.


Porovnání cen pruchodka stenou bazenu bestway, srovnání cen pruchodka stenou bazenu bestway na portálu HLEDEJCENY.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky