čtvrtek 10. července 2014

Sloupek plotový poplastovaný

Poplastované sloupky - ANTRACIT. Sloupek TURBOLINEA 2cm. Stavba plotu s našimi poplastovanými sloupky bude hračka! Vyberte si nabídky různých průměrů a výšek od až do metrů.


Jako doplňkové zboží se vám ke.

Prodej pozinkovaných a poplastovaných plotových sloupků hramatých 60xmm výška 2cm. Plotový sloupek pozink mm - AKCE . Jekly zelené pro stavbu plotu skladem, doprava po celé ČR! Tento poplastovaný sloupek díky kvalitní úpravě (1mm plastu) patří k. Silně poplastované plotové sloupky mají průměr včetně plastu mm, mm a 60mm.


Barva zelená, pro stavbu plotu z PVC pletiva. Různé průměry a výšky, prodej sloupků po celé ČR formou .

Kovový oboustranně pozinkovaný a poplastovaný sloupek je určený jako nosný prvek pro všechna oplocení dodávaná v rolích – čtyřhranná pletiva, svařovaná . Dodáme vše pro stavbu plotu. Nabízíme levné pletivo na plot, betonové ploty či chovatelské pletivo. Vybírejte plot podle svých představ. Pořiďte si pro svůj projekt plotové sloupky z naší široké nabídky. Nabízíme vám plotové sloupky pozinkované a poplastované , jenž svojí povrchovou úpravou . Součástí sloupku je plastová krytka.


Ocelový poplastovaný sloupek čtvercového průřezu 60x60 . Standardní plotový sloupek kruhového průřezu mm. Vyrobeno z pozinkované trubky s komaxitovým . Univerzální sloupky sloužící jako nosná opora pletiva pro oplocení vašich pozemků. Jsou vyrobeny ze švové trubky průměr 3460mm (viz tabulka) stěna 1 . Odběr možný na prodejně, nebo po dohodě naším rozvozem.


DOPRODEJ, DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB. Trápí mě kvalita a životnost . Specifikace: Povrchová úprava: pozinkováno poplastováno.

H hrazení L lehký plastový plotový základ N nezámrzná hloubka 36. S sazenice prostokořenné sloupky - hranolové .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky