pondělí 21. července 2014

Pepino pěstování

U nás se objevuje jako novinka a pro snadné pěstování , brzkou plodnost a chuť se . Jinak se může stát, že sice docílíte . Můžete je pěstovat i na terase nebo parapetu. V závěsných květináčích tvoří . Pak už patří malé sazenice do opravdu dobré zeminy. Pozor: protože vytváří mnoho dřeva .

Ludmila Dušková předvádí, jak řízkovat rostlinu pepino gold a jak ji pěstovat. Máte rádi experimenty, spadké plody a nemáte třeba ani zahrádku? Pepína chutnají jako cosi mezi hruškou a banánem.


Pan Josef Hejduk, který má s pěstováním pepino gold bohaté zkušenosti, upozorňuje na časté pěstitelské. Pepino Gold - zrání plodů 19. Od mája môžete pepino pestovať vonku, najlepšie na chránenom stanovišti.


Keďže vytvára veľa výhonkov s bohatou násadou plodov, . Právě pro tuto vlastnost se pepino gold nabízí pro pěstování ve vysokých květináčích, závěsných květináčích či truhlících. Jak dosáhnout toho, aby pepino pěkně .

Je to trvácny ker, ktorý sa však často pestuje len ako jednoročný, pretože intenzívne rastie a dobre plodí už v prvom roku . Pepíno Gold (Solanum muricatum Ait.). Pěstování melounů není v našich končinách nic snadného. Rostlina plodí šťavnaté plody podobné melounkům.


Pestuje sa väčšinou ako jednoročná. Kvety sa objavujú v metlinách na dlhej stopke. Sú obojpohlavné, podobné kvetu zemiakov. Listy sú stopkaté, ľuľkovité, . Jeho pěstování není náročné.


Jsou obzvláště vhodné pro pěstování v závěsném květináči nebo na . Exotická rostlina, o které si dnes něco povíme, patří mezi ty rostliny, jenž můžeme pěstovat v květináči pro užitek i okrasu zároveň. Pěstuje se většinou pouze jako letnička. Juventusu v Karviné Ráji ve. Stanici mladých přírodovědců. Viděla jsem pěstovat pepino v truhlíku a dolů visely krásné nafialovělé plody.


Tak snad to lestos (s vaší radou) vyjde i mně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky