úterý 15. července 2014

Trávníkové hnojivo s herbicidy

TRAVIN - trávníkové hnojivo s účinkem na plevele. Aplikujte během vegetačního období (duben až září) za podmínek příznivých pro růst (teplo, vlhko), min. Obsahuje všechny základní živiny, herbicidní látky a . Floria TRAVIN trávníkové hnojivo s herbicidy kg. Velmi dobře potírá typické plevele trávníků, jako je řebříček obecný, .

HNOJIVA - nabízíme tyto výrobky: EXPERT - trávníkové hnojivo. Herbicidní látky se společně s živinami uvolňují postupně po dobu měsíců. TRAVIN je granulované hnojivo velmi šetrné k trávníku.


Trávník tak netrpí stresem a . Přípravek TRAVIN vykonává. Naším cílem je hezká zahrada a málo péče. Abychom nemuseli zvlášť hnojit trávník a pak jej zase zvlášť stříkat selektivními herbicidy , použijeme speciální . Použití: trávníky okrasné .

Kombinovaný granulovaný přípravek s dlouhodobou účinností pro výživu a udržování okrasných trávníků v bezplevelovém stavu. TRAVIN hnojivo na trávníky s účinkem proti plevelům představuje moderní způsob. Aplikace je velice jednoduchá, stačí . Speciální granulované trávníkové hnojivo 2vs odpuzujícím účinkem proti krtkům vám pomůže k vašemu vysněnému trávníku bez krtinců a se sytě zeleným. Popis: Jediné hnojivo pro okrasné trávníky na českém trhu.


Moderním způsobem přihnojování trávníků je trávníkové hnojivo s dvěma selektivními herbicidy , které jsou vázány na složku zeolit. Hnojivo Agro KT Travin kg 3v1. Granule se nerozpouští ve . Rozpustné látky v Travinu, výživné látky a herbicidy , se postupně. Travin, hnojivo s přídavkem selektivních herbicidů a zeolitu, je ve vodě.


Profesionální hnojivo , které hnojí a moderně způsobuje likvidaci plevelů. Jednoduchá a aplikace přímo do trávníku , nerozpouští se ve vodě. FLORIA Travin, trávníkové hnojivo s herbicidy Zahrada kg, Travin představuje moderní způsob likvidace plevelů ve vašem trávníku. Kombinace hnojiva a herbicidu pro krásný trávník bez plevelů. Spolehlivá likvidace plevelů a perfektní péče o trávníky s dlouhodobým hnojivým účinkem.


Pořiďte si trávníkové hnojivo Travin s herbicidy od značky Floria a užívejte si krásného trávníku bez plevelů. Agro KT je trávníkové hnojivo o hmotnosti kg, které se již dlouhou dobu řadí mezí nejlepší a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky