čtvrtek 17. července 2014

Držák truhlíku bez vrtání

Držák truhlíků na parapet kovový stavitelný černý 2ks. Pokud umístíte truhlík na parapet okna v přízemí rodinného domu a. Umožňuje neviditelné uchycení truhlíku na parapetu bez vrtání do fasády. Truhlík je tímto uchycen, nespadne z parapetu a není přitom nutné vrtat do fasády.


Nabízíme ZDARMA prodlouženou záruku v trvání let bez příplatku.

Tak si přečtěte náš článek Návod jak upevnit truhlík na parapet bez vrtání a další rady i. Ahoj, vím, že je tu spousta „pěstitelek“ a chtěla bych se zeptat, jak upevnit truhlíky na parapetu. Máme plastová okna a novou zateplenou fasádu. Inzerát Zábrana truhlíků bez vrtání. Použití: Jsou určené mezi okenní špalety a slouží jako zábrana truhlíku bez vrtání proti pádu.


Snadné přichycení buď k rámu. FIXPOT - neviditelný držák truhlíků. Zabraňuje spadnutí truhlíku při jeho přetížení nebo při špa.

Ideální originální řešení pro ty, kterří chtějí mít na parapetu truhlík zajištěný proti spadnutí bez vrtání do oken či omítky. Držák je výškově nastavitelný a proto se . Běžný uživateli, pokračuj dál k objednávce bez přihlášení! Hliníkový držák truhlíku opatřený výměnným plastovým krytem o síle stěny 2mm.


Neviditelné uchycení truhlíku na parapetu. Pro upevnění není nutné vrtání ani šroubování. Například takové uchycení truhlíku na okenním parapetu. Okenní zahrádka ( držák truhlíku ) - bez vrtání ! Zabrání pádu truhlíků z parapetu oknajako jakýsi držák truhlíků.


Okenní sušáky prádla, na balkón, do lodžie i do koupelny. Nezávazná poptávka-klikněte ZDE Pro kalkulaci stačí rozměr č. Držáky truhlíků , antén SAT a wifi. Do hodin obdržíte cenovou nabídku ! Individuální i množstevní slevy ! Držák udrží truhlík na parapetu za každého počasí a zabrání možným škodám na. Díky jednoduchému, ale zároveň .

Barvy: hnědá nebo cihlová - terakota. U truhlíku většího než 60cm přidejte další držák.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky