pátek 18. července 2014

Kukuricna strouhanka

Strouhanka z kukuřice v biokvalitě jako alternativa běžně dostupné strouhanky. Můžete s ní obalovat, zahušťovat nebo ji přidávat do těst. Strouhanka kukuřičná křupavá splňuje trendy zdravého moderního stravování.


Díky hlavní surovině ( kukuřici ) příjemně křupe, nenasakuje tuk a zůstává krásně. Na zahušťování polévek, omáček, do obalovacích směsí, na trojobal (je křupavější a nesaje tolik tuku). Kukuřičná strouhanka je vhodná do obalovacích směsí ( nesaje tolik tuku jako chlebová), na zahušťování pokrmů, opražená na posyp .

Kuřecí řízky naklepeme a posolíme. Na obalování místo obyčejné strouhanky dáme kukuřičnou. Do mouky na obalování přidáme grilovací koření.


Bezlepková kukuřičná instantní kaše a bezlepková strouhanka. Přirozeně bezlepková směs je výjimečná svou pojivostí a přidanými kypřícími látkami - hodí se proto ideálně na pečení kynutých a šlehaných těst. Lze ji využít na obalování, k zahušťování, jako pojivo do karbanátků, sekané, při přípravě . Tato sladká a žlutá obilovina je nesmírně oblíbená.


Neobsahuje lepek, takže je vhodná i pro celiaky.

Složení: Kukuřičná krupice, produkt kontrolovaného ekologického zemědělství. Recept na rybí smažené hranolky, které jsou velmi chutné s bramborovou kaší, ale také s pečenými šafránovými brambory. Využití: - obalování - se strouhankou můžete obalit téměř vše od hub přes sýry až po zeleninu . Kukuřice je třetí nejpěstovanější obilovina světa, po pšenici a rýži. Je to také jedna z nejvýnosnějších plodin. Výrobek lze použít také jako pojivo při přípravě masových a. Je zdrojem důležitých látek . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Je bezlepková, lehce stravitelná a krásně . Charakteristika: Jedná se o alternativu k běžné strouhance , tepelně opracovaný výrobek z kukuřičné krupice.


Uložte si kukuřičná strouhanka. Návod na přípravu: Obalujeme v pořadí mouka, vajíčko . Avšak moderní gastronomické trendy našly její místo i při . Nahrazuje klasickou strouhanku. Příjemně křupavá a přirozeně bezlepková.


Byla to velmi dobrá volba, protože výsledek byl . STROUHANKA KUKUŘIČNÁ 1kg, bez lepku, Mlynářské výrobky, Potraviny domů , potraviny online, dovoz potravin až do domu.

Praha a okolí, doprava zdarma. Trpíte intolerancí na lepek, ale přeci jen si rádi pochutnáte na pořádném poctivém řízku, obaleném v trojobalu? Našla jsem svou novou oblíbenou dobrotu! Ano, zní to asi klasicky, tak trochu jako kuřata obalovaná v .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky