čtvrtek 31. července 2014

Hecht 546 s

HECHT 5- benzínová sekačka bez pojezdu. Motorová sekačka na trávu bez pojezdu s motorem HECHT OHV. Benzínová sekačka s pojezdem a motorem o obsahu 1cm3. Rozteč uchycení (mm), 117.


Sekačka je vhodná pro střední a . S tímto produktem lidé nejčastěji kupují.

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost . Zjistěte, jaká je sekačka Hecht 5SXW 5inv porovnání s ostatními! Vďaka robustnému dizajnu a telu vyrobenému z tých najlepších . Náhradní nůž pro sekačku Hecht 5S , Hecht 5SW,. Hecht 5XR, Hecht 54 Hecht 5SX, Hecht 5SXW, Hecht 5SBW - délka nože 4mm.


Díky robustnímu designu a tělu vyrobenému z těch nejlepších materiálů s . Kompletná špecifikácia produktu Hecht 5SH, porovnanie cien, hodnotenia a recenzie Hecht 5SH. Pod pevným kovovým skeletom .

NGP, Riwall, ABG, Shark atd. Test: Testy výrobků, rady pro výběr, upozornění na nebezpečné výrobky, řešení problémů spotřebitelů a ještě víc. Objektivně, nezávisle, bez reklam. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a. Motor HECHT OHV o výkonu HP a obsahu 1ccm zajistí dostatek hnací síly po dlouhou dobu.


Určeno pro sekačky Hecht řady 5s pojezdem i bez pojezdu. Nutno vyměnit i žací nůž ! Jej základom je robustný . Maximální točivý moment (Nm) 7. Technická data: Záběr cm. Výkon HP Start Manuální Pojezd Ano Pohon Benzínový spalovací motor. Potrebuji novou svicku do teto sekacky a nevim jeji parametry stejne tak klixe na jeji uvolneni. Hecht 5SX fűnyíró vásárlás, Hecht 5SX árak összehasonlítása, fűnyíróboltok.


Elektromos, benzines Fűnyíró vásárlás olcsón, Fűnyíró AKCIÓ! Jejím základem je robustní . Poriadna kosačka pre poriadnu záhradu, to je Hecht 5SXW. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Objavte najlepšie ceny na .

Kupovaná nová před měsíci. Používaná jednu sezónu, vše funkční, vyměněný olej po záběhu. Pro sběr posečené trávy slouží .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky