středa 16. července 2014

Vzduchová hadice

Archiv Podobné Hledáte hadice vzduchova ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Jak vybrat správnou hadici pro stlačený vzduch ? Program hadic je velmi široký a při jejím výběru je nutno postupovat velmi obezřetně, neboť je zapotřebí . Doprava kapalin a stlačeného vzduchu v dolech stavebnictví, . Spojky pro automatizaci, rychlospojky, spony, kalibrované hadice pro vzduch a kapaliny, úpravné jednotky vzduchu , ovládací ventily, pneumatické válce.

Tlaková hadice vyrobená z měkčeného PVC. Vhodná pro rozvody stlačeného vzduchu. Hadice pro rozvod stlačeného vzduchu. Pracovní tlak Bar, poruchový tlak Bar.


Internetový obchod KONEKT - specialisté na hadice a pryž. Veškerý sortiment zahradních hadic , průmyslových hadic , technické ploché a profilované pryže a . Vzduchová hadice , vhodná pro dofukování kol u benzinových pump, v servisech atd. Pro normální použití u stl. Barva modrá ○ Provozní tlak při 20°C ○ Rychlospojka s.

Kvalitní zboží ihned k odeslání. Prověřený prodejce s dlouholetou tradicí. Popis produktu: Propojovací vzduchová spirálová hadice je na obou koncích osazena převlečnými maticemi M18x5. Průměr vnitřní: mm - Průměr vnější: mm - Tlak max. Určení: Vzduch Velmi pevná vzduchová hadice české výroby prodávaná v metráži.


Naše cena bez DPH: Kč 1-. Hlavní technické parametry: info: max. Elastic 9-5R vzduchová hadice rovná 5m pr. Doprava stlačeného vzduchu a vzduchové rozvody v pneumatice. Na přání zákazníka dodáváme k hadicím speciáln.


Zesílená vzduchová hadice - vyztužená s trojitým polyesterové příze. Vyrobena z vysoce kvalitního měkčeného PVC. Popis: antistatická vzduchová hadice je odsazena rychlospojkami. SATA vzduchová hadice se vyskytuje v kategoriích:. Průměr hadice : mm$1Síla stěny: mm$1Materiál: PU$1Maximální tlak: bar.


Vzduchová spirálová hadice s koncovkami pro připojení vzduchového. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . Specializovaný eshop s technickými součástmi pro stroje a zařízení se širokou nabídkou!

MINIERA je vzduchová hadice vhodná pro přívod stlačeného vzduchu a odolná olejové mlze. Vnitřní konstrukce: duše, černá, hladký pryžový SBR. PVC odolávající vlivu kondenzátu, s dvěma textilními oplety.


Speciální hadice určená pro dopravu. Konekt-HK - Pryžové hadice s tlakovým opletem pro dopravu vody, kapalin a tlakového vzduchu. T-kus, pistole má zvětšený průtok vzduchu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky