čtvrtek 10. července 2014

Vířivka ostrava sleva

Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody. Sladké chvíle ve dvou: sauna a vířivka se sektem. Kč za vstup do privátní vířivky na 50min. DVA v nově otevřeném wellness.


Pro Vaší relaxaci Vám bude k dispozici wellness vířivka , sauna, sprcha a relaxační místnost.

Akční nabídka od slevomat. Aktuální nabídka od slevomat. Privátní vířivka a luxusní wellness zóna pro dva. Najdete zde i parní lázně, masáže a privátní vířivku. Až sleva na permanentku do vertikálního solária ve Studiu Hugo.


Sdílet Sdílet na facebook Odkaz na slevu. Nejpopulárnější slevy v kategorii Móda a styl . Nabízíme vířivku , saunu, odpočívárnu a mnoho dalšího!

Ostrava - Sauna, wellness. C, na podzim a na jaře 38°C. Z vířivky můžete sledovat televizi s DVD.


Největší výběr vířivek , finských saun, parních lázní, garden wellness a technologií. Realizujeme návrh a výstavbu wellness spa na klíč - Caretta Spa. Otevírací doba: po – ne 0 . Exkluzivní nafukovací vířivky z prémiového PVC, umělé, ale také krokodýlí kůže pro romantiky i divochy – výběr z velikostí, různý počtů trysek a funkcí ohřevu . Přece zamluvit tento týden privátní vířivku se saunou pro dva! Splňte si přání a najděte si čas, který věnujete pouze sobě a své polovičce.


Dopřejte si luxus u vás doma a kupte si Akrylátové či Přenosné zahradní vířivky od Mountfieldu. Podmínky využití poukazu: Nutná rezervace předem na uvedeném tel. Užijte si dokonalou relaxaci v některé z našich exkluzivních . Prosím rezervujte se co nejdříve). Prodej kurzu plavání pro děti od – let na I. Zobrazit všechny produkty. Přihlaste se k odběru novinek.


Souhlasím se zpracováním osobních údajů.

Wellness, restaurace, denní menu, sport. Chybí: sleva Nafukovací vířivky - specializovaný obchod I VířivkyNafukovací. Saunový svět Sauna 3poskytuje dárcům krve slevu na vstup (pára, finská sauna, bio sauna, saltair, vířivka ). Masáž, sauna, vířivka a bazén za 2korun!


Slevový poukaz si můžete . Pobyt v sauně a vířivce si můžete zpříjemnit objednáním požadovaného občerstvení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky