úterý 22. července 2014

Pohon kridlove brany

Pohony křídlových bran - Epohony. Prodáváme pohony vrat a bran pro křídlové a posuvné brány. V katalogu nemáme podrobnější informace o pohony bran kridlovych.


Nice MC4L pro přímé řízení . Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.

Přemýšlíte o automatizaci křídlové brány , ale nedokážete posoudit, který z pohonů je ten pravý pro Vaší bránu? V tomto článku Vám poradíme, . Navíc je možné pohon namontovat dodatečně, tudíž pokud máte pěknou a funkční bránu, není třeba ji měnit za novou. Stačí přidání pohonu křídlové brány.


Možnost objednat montáž po celé ČR. Jsme největšiho dodavatel komplexního řešení pro automatizaci . Křídlové brány s pohonem i bez. Nabízíme jednodílné i dvoukřídlé brány a vrata.

Brány jsou bezpečné s tichým provozem a zaručenou funkčností. Sada pohonu pre sekčné a výklopné garážové brány. MOVETO Sada pákového pohonu pre krídlové brány SW32.


Moderní čistý design a konstrukce těla motoru. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Pro automatizaci bran používáme pohony KINGgates a Somfy.


Bránové pohony v naší nabídce se dělí na pohony pro posuvné brány a pohony pro křídlové. Sídlíme ve středních Čechách, naše pole působnosti je však prakticky neomezené. Přečtěte si víc a ujistěte se, že vjezdová brána od nás je správnou volbou. Dvoukřídlé brány dodáváme též v sadě s elektrickým pohonem EASY WAY 201.


Díky tomu máte jistotu, že pohon má příslušné parametry přizpůsobené branám . TURN UP, do 350kg, do 0m. Poháníme křídlové i posuvné brány. Naši odborníci vám je namontují na vaši stávající bránu.


Lineární pohon pro křídlové brány , se zabudovaným enkoderem a ampermetrikou pro bezpečné vyhodnocování překážek. Lze zálohovat vestavěnou baterii pro .

Aktuální katalog firem v kategorii pohony pro křídlové brány. Firma je autorizovaným distribútorom . Pro správné fungování dvoukřídlé brány s pohonem je nutné vybavit prostor chodu brány zemními dorazy. Potřeboval bych poradit s pohonem dvoukřídlé kované brány šířky 350cm (křídlo 175cm x 160cm výška).


Inspirujte se ukázkami námi namontovaných křídlových bran Fotogalerie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky