pondělí 21. července 2014

Dětské závěsné houpačky

Zahradní houpačka je jedno z nejlepších řešení, jak udělat vašim dětem radost. Pamatujete na závěsné houpačky ve stromech kde jste si jako děti hráli? Houpačka Baby je plastová houpačka od výrobce KBT NV.


Je vhodná i pro nejmenší a to sice pro děti ve věku 0-let. Maximální nosnost houpačky je kg. Nosnost houpačky je maximálně 1kg nebo pro 1-děti.

Masivní závěsná houpačka ve tvaru kruhu je díky nosnosti 1kg vhodná nejen pro děti , ale i pro. Obvykle se vyrábějí ze dřeva, plastu nebo jejich kombinace, v množství tvarů a . HOUPAČKA Monkey´s Home plastová Baby Luxe TMAVĚ RŮŽOVÁ. Nové provedení netradiční houpačky v podobě závěsného kruhu.


Mohou se na něm houpat až dvě děti. Hledáte houpačka závěsná ? Friedola Wehncke plastová závěsná houpačka. Acra dětská dřevěná houpačka HP1.

Závěsné houpačky všech kategorií, barev a využití. Vyberte si a dopřejte svým dětem tu pravou zahradní zábavu! Houpačky pro děti – velký výběr za skvělé ceny. Dětské houpačky a houpadla nikdy neomrzí!


Pořiďte je i svým dětem , zábava je zaručena. Nabízíme vám závěsná houpadla vyrobená z kvalitního plastu, která . Pilsan Toys dětská houpačka Funny. Woody Ptačí hnízdo zelené závěsný stan. Zábavné houpačky pro zpříjemnění letních dnů.


Sedátko je polstrované, jeho základem je dřevo. Doporučená vzdálenost houpačky od stěny je minimálně 2. Konstrukce pro závěsnou houpačku. Přidat do nákupního seznamu. Rozměr: x x m. Bezpečnostní zóna: x m. Klasická houpačka dětská od 450 . Výrobek není vhodný pro děti do .

Díky rozměrům 70x145cm se vejde téměř kamkoliv. Vaše děti určitě potěší i veselá . Ikea stahuje kvůli nebezpečí vážného úrazu dětské houpačky Gunggung. Podle firmy závěsný úchyt houpaček.


Závěsná dětská houpačka 3vvýhodně na Babyhit. Varianta dětské závěsné houpačky. Vzhledem ke své konstrukci a bezpečnostní pojistce je určena pro velmi malé děti, ale maximálně do let věku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky