čtvrtek 24. července 2014

Plachta přístřešek

Jedná se o pončo jednoduchého střihu s kapucí s kšiltem. Zakrývací plachty nad hamaku pro zastínění a ochranu před deštěm a vlhkostí se dají použít také samostatně jako ochranný přístřešek na přespání. Celta ROBENS Tarp Shelter 3. Archiv Podobné Velmi podrobný přehled.


Pokud někomu nestačí obrázek, může kliknout na odkaz, kde najde podrobnosti v angličtině.

Určeno pro turisty na kempování v samostatném přístřešku i jako rozšíření stanu. Přístřešek má řadu možností využití. Vytváří chráněný prostor nebo zvětšuje . Prodej kvalitních stanových přístřešků za velmi výhodné ceny. Velký výběr a garance rychlého dodání.


Ušetřete nákupem stanového přístřešku v našem eshopu! Turistická krycí plachta DD Hammocks pro vytvoření různých druhů přístřešků a ochrany před deštěm.

Internetový prodej: Bivakovací plachty (bivakovaci- plachty ). Velmi flexibilní nepropustná a ultralehká plachta nabízí vytvoření přístřešku , prodloužení krytého. Altány, přístřešky , plachty a příslušenství. Ultralehké pončo, přístřešek a podložka v. Ve skutečnosti se však používají spíš přístřešky z celt a hlavně z různých plachet. Výborně poslouží plachta z nepropustné tkaniny s pevnými . Originální voděodolný polní přístřešek pro zakrytí zákopu nebo podzemního úkrytu z výstroje americké . Pocitam, ze kdyz dam na zem kryci plachtu , na ni karimatku, na ni sebe ve.


Ony se ty přístřešky nestaví (kór z neprodyšnýho matrošu) jen tak zbůhdarma. Rozměr 17x10m (rozměr včetně cimbuří), po obvodu je hranaté cimbuří. Originál použitý nepromokavý stanový dílec britské armády v maskovací pouštním vzoru ve výborném stavu. Plachta má rozměr: 255x220cm, upevňuje se.


Mobilní přístřešek pro rychlou montáž z nadprůměrně kvalitního materiálu. Výrobek Náhradní plachta pro přístřešek pro koně EURO 3x3m není právě teď ve slevě. Nechte si poslat e-mail, jakmile bude zboží ve . Opláštění předzahrádky s potiskem.

Sluneční stínící plachta ze síťoviny. Momentálně bych to asi řešil nějakou plachtou na auto, ale v budoucnu budu uvažovat jestli investovat do garáže, nebo jen udělat přístřešek. Ta plachta určitě zastřešení přístřešku netvoří, měla by to být vždy střešní konstrukce, která navíc dokáže odolat stálému i nahodilému zatížení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky