čtvrtek 17. července 2014

Teku květináče

Produkty pro zahradnictví. Všechno z jedné ruky: 6výrobků ve 2. Závěsné květináče a misky. Rozměry jsou 10x10x11cm, objem 700ml.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.

Květináče a truhlíky značky Teku. Hledáte květináč vhodný pro předpěstování sazenic ze semen nebo řízků? Tady jste na správné adrese. TEKU čtyřhranný květináč 25x25x26cm. Základna květináče rozměr 14cm.


Zde naleznete jak plastové květníky, květináče a podmisky tak textilní. TEKU - kulatý květináč , objem 10l. Balení: (balení po ks, cena za 1ks).

E-shop cena: Kč s DPH (Kč bez DPH). Teku - malý květináč 9x9x10cm. TEKU Pot On Pot o rozměrech 11x11x11cm. Kvetináč vyrobený z odolného plastu, čiernej farby, rozmery 15x15xcm.


Kvalitní pevný květináč , hranatý o objemu: L. Material: pevný plast - černý. Malé, velké, čtyřhrané, kulaté květináče TEKU. Kulaté květníky, hydroponické a textilní květináče.


Díky hranatému tvaru ideální . Dostupnost: Více než ks. Plastový hranatý kvetináč z odolného plastu. Pri verzii 20L je možné zvoliť medzi čiernou a bielou farbou. TEKU tvrdý čtyřhranný květináč 15x15x20cm, 4L. Součásti květináče je závěs.


AirPot, hranaté TEKU v různých objemech, stejně jako textilní TexPot a . Květník je jemně kónický s ohnutým horním lemem směrem ven. Výborný na pěstování kaktusů a sukulentů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky