čtvrtek 17. července 2014

Nafukovací bazén pro děti

Nadzemní bazény s konstrukcí i nafukovací a hračky pro děti. Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek. Letní radovánky jsou nyní ještě dostupnější! Tato krycí plachta je určená pouze pro bazény INTEX s nafukovacím límcem.


Rodinný nafukovací bazén pro děti od let o velikosti 305×183×56cm. Možnost napuštění vody až do výšky.

Bazénky zaručí bezpečné radovánky Vám i Vašim dětem. Nejen klasické kulaté či obdélníkové nafukovací bazény , ale také čtvercové či atypické bazény pro každého vodomila. Různé rozměry, objemy, hmotnosti i síly. Pro nekonečnou letní zábavu a osvěžení vašich nejmenších skvěle poslouží nafukovací bazény pro děti.


Vybírat můžete z mnoha různých rozměrů, barevných. Chystáte se pořídit nafukovací bazén ? Ahoj, s manželkou máme dvě malé děti , pět a sedm let, nemáme zrovna. Pro ročního mrňouse stačí pidi nafukovací bazének.


Bazén nafukovací Family 201x150xcm.

Oči nejmenších budou zářit štěstím! Pohodlné, měkké bazénky pro vydovádění se v osvěžující, krásně teplé vodě. Každý vyroben z kvalitního materiálu.


Míčky do bazénu 1ks v balení. Hračka je vhodná pro děti od roku. Doporučeno pro děti od 6 . Je to perfektní bazének na letní ochlazení, ale i hrátky s balónky v interiéru. Nafukovací malé bazénky pro nejmenší.


Bazének má evrospký certifikát bezpečnosti CE, je vhodný pro děti starší let. Ideální bazén pro rodiny s dětmi , protože neobsahuje kovové části. Luxusný nafukovací bazén Intex family Lounge 2× 2× 76cm si vaše deti jednoducho zamilujú. Dětské bazény - Wikyhračky.


Vybíráme dětský bazén a nafukovací hračky do vody. Netlačte sa v lete na kúpalisku a pripravte vášmu dieťaťu . A dětské bazénky mají další výhody – ohraničený prostor dětem podle psychologů dává .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky