úterý 29. července 2014

Rotační elektrické sekačky

Rotační elektrické sekačky. Hlavními přednostmi elektrických sekaček na trávu jsou . Doprava zdarma, jsme rychlí, jsme odborníci. Jsou levnou variantou sekání Vašeho trávníku, oproti benzínovým sekačkám však disponují zpravidla . To také často bývá argument zákazníků při výběru nové sekačky.

Nabízí optimální výkon a komfortní obsluhu. Tento typ sekačky se díky elektromotoru vyznačuje tichým a . Elektrická sekačka rotační AL-KO Comfort E. Upravte dokonale svůj trávník s kvalitní rotační elektrickou sekačkou za perfektní ceny. Porovnali jsme elektrické , aku a benzínové sekačky.


Na větší plochy už s elektřinou . Máme v nabídce sekačky od malých strojů až po velké elektrické sekačky s vlastním pojezdem.

Nebudete tak muset sekačku tlačit ale ona pojede sama, třeba i . Lehká a snadno ovladatelná elektrická sekačka, ideální pro malé plochy trávníků. Sekačky z nové řady RUN vynikají . V naší nabídce elektrických sekaček najdete sekačky značky FIELDMANN, EXTOL a GARDENA. Najdete u nás jak elektrické sekačky rotační , tak elektrické. Nevíte si rady s výběrem té nejoptimálnější rotační sekačky? V neposlední řadě jsou elektrické sekačky díky menším rozměrům lépe skladovatelné.


VeGa 4SHB 5inbenzínová motorová sekačka. VeGA 4SXHE 7inbenzínová motorová sekačka s elektrickým. Novinkou je aku robotická sekačka , která udělá namáhavou práci za Vás. Podle odborníků jsou totiž právě rotační sekačky se sběrným košem nejlepším řešením. Rotak LI „Ergo Flex“ – rotační elektrická sekačka s akumulátorem.


Jsou vhodné zejména na menší travnaté povrchy. Díky kovové šasi je však můžete použít i . Klasikou jsou rotační sekačky.

Zkrácení stébel trávy zajistí rotující nůž. Celkovou hlučnost rotační sekačky ze sedmdesáti procent ovlivňuje typ. Pokud jste se rozhodli koupit si rotační sekačku , důkladně zvažte, kde tak učiníte. Vybírejte podle výkonu, šíře záběru i podle typu pohonu: mezi benzínovými, elektrickými a akumulátorovými sekačkami. S orientací v pestré nabídce Vám rád.


Travní rotační sekačky jsou určeny pro intenzivní sečení okrasných trávníků. Nabízíme sekačky elektrické i motorové, doplněné elektrostartem. Její design a precizní zpracování z ní dělají perlu ve vyšší třídě travních elektrických sekaček s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky