úterý 22. července 2014

Ruce svetla

Její kniha se zabývá historií vědeckého zkou. Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. Nové paradigma pro pojetí zdraví, nemoci a mezilidských vztahů. Nakupujte knihy online vo vašom obľúbenom kníhkupectve Martinus! Rychlé odeslání, skvělé ceny.


Tisíce spokojených zákazníků.

Během kurzu budete mít možnost objevit svoji schopnost léčit ostatní a také začnete odhalovat svoji skrytou schopnost vnímat lidské energetické pole. Ruce Svetla Leceni A Lidske Energeticke Pole za 38Kč. V originále „Hands of Light“. Tato nabídka od prodejce GigantStore byla archivována dne 20. Návod k procvičování schopnosti vidět a interpretovat auru spolu s radami, jak léčit sebe a ostatní.


Po přihlášení si titul můžete přidat na seznam . Prolistujte stránky knihy, přečtěte si recenze čtenářů, nechte si doporučit podobnou knihu z nabídky více než . Americká léčitelka předkládá hloubkovou studii lidského energetického pole, které slouží k vnímání zdraví a nemoci.

Léčení a lidské energetické pole. Terapeutický Dům Rukou Světla je klidné místo uprostřed vzrostlé zahrady pro ladění naší duše i těla a nalézání harmonie v sobě i ve vztahu k okolí a všemu . Informácie o kurze od spoločnosti Darja Shiatsu School a Darja Healing School. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . O této stránce nejsou k dispozici žádné informace.


Výkup knih, učebnic a časopisů. Velká obrazová publikace o léčbě lidským energetickým polem a spolupráci léčitele a pacienta, která nás vede do dalších, dodnes . NEÚČTUJEME POŠTOVNÉ při platbě převodem. Jsme největší plnosortimentní, kamenné a zároveň on-line knihkupectví v kraji Vysočina. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Ruce světla : léčení a lidské energetické . Všechny v perfektním stavu, možný prodej všech dohromady nebo jednotlivě: - ruce světla -Barbara Ann Brennan, - Mystická místa Čech a Moravy - Olga . Tento seminář můžete absolvovat jako celek, pokračovat dál nemusíte, seminář je dostačující i sám o sobě.


Jeho absolvování je však . Diskuzní fórum - reiki, ,, Ruce Světla , kineziologie. Kniha se zabývá historií vědeckého zkoumání energetického pole a aury i zkušenostmi a .

Bohužiaľ sa nám nepodarilo nájsť produkt ruce svetla ann brennan barbara. LÉČENÍ SVĚTLEM S BARBAROU ANN BRENNAN . Autor: Barbara Ann Brennan. Kategorie: Zdraví, lékařská lit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky