úterý 22. července 2014

Dýňová semínka loupaná

Dýňová semena jsou zdrojem zinku, který je důležitý pro imunitní systém. Je vhodné je před konzumací na několik hodin namočit do hrnku s vodou, čímž se . Dýňová semínka obsahují nenasycené mastné kyseliny – zejména omega-3. Jsou vhodným zdrojem vitamínu A, E a kyseliny . Výhodné 1kg balení loupaných dýňových semínek (jádra tykve).

Jsou plná vitamínů i minerálů pro naše zdraví. Díváte se s nedůvěrou na ostatní, kteří zobají dýńová semínka o sto šest? Zkuste to taky a uvidíte, co se bude dít!


Použití: loupaná dýňová semínka se dobře rozžvýkají, lze je přidávat do polévky, pražené na suché pánvi se solí, do ovocných i zeleninových salátů, moučníků, . Dýňová (tykvová) semínka nalezneme v plodech jednoleté rostliny Dýně obecné (Cucurbita pepo). DÝŇOVÁ SEMÍNKA LOUPANÁ (jádra tykve). Malá semínka možná vypadají nenápadně, jsou však zásobárnou vitamínů, minerálních látek, prospěšných . SLOŽENÍ: 1 opticky tříděná loupaná jádra tykve.

Bez přídavných barvících a konzervačních látek. Například díky zinku v dýňových semínkách budete odolnější proti. Pokud si večer u televize chcete pochutnat na slaném snacku je. GRIZLY Dýňové semínko loupané potěší v letním salátu a navíc obsahuje aminokyselinu tryptophan, která podporuje zdravý spánek.


Loupání semínek vyžaduje značné náklady, tudíž je velký rozdíl v ceně loupaných a neloupaných semínek. Tykev je stravitelnější a . Jejich nutriční hodnoty jsou . Neuvádí se, MŮŽE OBSAHOVAT: Jádra podzemnice olejné ( arašídy) a výrobky z nich,Skořápkové plody a výrobky z nich,Sezamová semena a . Více o dýňových semínkách si . K dostání jsou nejčastěji semínka loupaná. Sehnat se dají i bio semínka, nebo naopak pražená a . V lidovém léčitelství se dýňová semena používala odnepaměti. Jsou totiž v našich podmínkách prakticky jediným zdrojem většího množství zinku. Přispívají k udržení normálních funkcí dolních močových cest a. Inspirujte se skvělými recepty z dýňových semínek.


Můžete je „chroupat“ syrové během dne. Dostupná jsou loupaná i neloupaná.

Semínka jsou důležitá pro . Za zmínku stojí vysoký obsah. Naopak, prý podporují hubnutí a podle různých zdrojů mají téměř . Ideální je konzumovat dýňová semínka samotná, protože .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky