čtvrtek 27. listopadu 2014

Akumulátorový vyžínač

Kdo se pustí do práce s novými výkonnými akumulátorovými vyžínači STIHL, nešetří jen vlastní čas a uši sousedů : péči o zeleň zvládne bez zplodin, bez . Nabízíme široký sortiment nářadí za skvělé ceny s rychlým doručením. Pouze ověření výrobci na Rucni-naradi. Nenechte se ani vy v budoucnosti rušit př. Profesionální využívání klade na akumulátorové nářadí vysoké požadavky: konstantně vysoký výkon, co nejefektivnější využití energie, nároky na ergonomii a .

Dobře ovladatelný, tichý akumulátorový vyžínač s výkonným lithiovým akumulátorem. Inovační motor EC s nízkým příkonem a vynikající výdrží. Aku strunová sekačka 40V Li-Ion, 5Ah pro zahradní trávníky a vyžínání v . Kombinovatelný akumulátorový nůžkový vyžínač. Aku strunové sekačky nebo také strunové aku vyžínače jsou novým a moderním strojem v nabídce zahradní techniky.


Dĺžka bez žacieho nástroja: 1. Akumulátorový vyžínač STIHL FSA 45.

Ideální pro dočištění plochy pro sečení a pro sečení na hůře . Lehký a vysoce výkonný vyžínač HUSQVARNA 536LiLX pro profesionální uživatele pečující o stromy či krajinu, podnikající v zahradnictví nebo veřejných . Aku vyžínač STIGA SGT AE - Skladem na prodejně 1-ks. Důležitým pomocníkem pro údržbu trávníku je bezesporu sekačka, ale pokud chcete mít posekáno i ve svahu, okolo a pod keři, anebo kolem zvlněných okrajů. Je možné meniť na nožnice . Teleskopická hliníková tyč s nastaviteľnou rukoväťou.


Lehký a snadno použitelný GARDENA akumulátorový turbotrimmer SmallCut . Jednoduchá obsluha a nízká hlučnost pro co největší komfort uživatele. S novým akumulátorovým vyžínačem FSA budete pracovat s vysokým výkonem a přesností. A to nejen díky nízké hmotnosti, ale i vyžínací hlavě o průměru . AKUMULÁTOROVÝ VYŽÍNAČ DUR181Z. Vysoce výkonný a tichý akumulátorový vyžínač s kvalitním lithium-iontovým akumulátorem. Lehký, pohodlný a snadno použitelný akumulátorový vyžínač pro vyžínání okrajů trávníku nebo malých ploch s vyšší trávou.


Vyžínač je vybaven výkonným . Praktický strunový akumulátorový vyžínač vhodný pre konečnú úpravu po hlavnom kosení na dokosenie okolo stromov, záhonov či plotov, s ktorým sa dostanete . S výkonným vyžínačem Husqvarna si zajistíte pěkný vzhled vaší zahrady.

Ať už zvolíte benzínový nebo akumulátorový univerzální vyžínač , budete spokojeni s . Výkonná strunová kosačka s nízkou hmotnosťou, určená na rýchle a pohodlné kosenie trávy alebo buriny pod kríkmi, na . Pouhým stisknutím tlačítka lze zvýšit otáčky motoru, a díky tomu si vyžínač .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky