pátek 14. listopadu 2014

Založení trávníku cena

ZALOŽENÍ TRÁVNÍKU VÝSEVEM. Tato cena obsahuje: jemnou modelaci povrchu, výsev včetně . Dražší variantou je pokládání travních koberů - za cenu. Všechny ceny jsou včetně DPH Ceník platí pro celou severní Moravu a zlínský kraj.


Založení trávníku drnováním (travní koberec). ZAKLÁDÁNÍ TRÁVNÍKU , POPIS, CENA BEZ DPH, CENA S DPH. Uvedené ceny jsou bez DPH.


Cena obsahuje postřik totálním herbicidem, použítí rotavace, výsev směsi, válcování, travní . Lenka Vyhnálková mi sdělila toto: „ Cena nově zakládaného trávníku se diametrálně liší. Na výběr je totiž ze dvou variant - položení travních . Nabízíme Vám odborné založení trávníku. Provádíme v Brně a okolí založení trávníků a travních koberců.


Před vlastním založením trávníku , ať již výsevem nebo pokládkou trávníkového koberce, je nutná. Výhodou setých trávníků je podstatně nižší cena realizace. Naše zahradnictví nabízí založení trávníku výsevem nebo položením travních koberců. Cenu ovlivňuje vždy velikost pozemku a zvolený trávníkový substrát.


Orientační ceník zahradnických služeb. Cena zahrady závisí na mnoha faktorech a tvoří se prakticky od samotné projekce. Na konečné ceně se domluvíme až po shlédnutí daného místa a zkonzultování se. Ceny jsou uvedeny bez DPH). Výsadba rostlin a založení trávníku.


UniGarden Vám poradí se založením trávníku a vždy Vám připraví vhodnou travní. Pokud zvolíte travní výsev, jistě vás zaujme nízká pořizovací cena a již za. Výsev je jednou z možností zakládání trávníků.


Nejvýraznější výhodou založení trávníku výsevem je nízká cena. Nevýhodou vysévaného trávníku jsou vysoké .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky