úterý 25. listopadu 2014

Umělý povrch

Určen na běžecké dráhy a ovály, velmi často se používá jako dostupnější alternativa povrchu ALSAPLAY EPDM na víceúčelová hřiště. Sportovní povrch Bergo je vhodný pro vnitřní i venkovní multifunkční hřiště. Využijete ho pro všechny míčové, běžecké a skokové sporty, in-line bruslení, . Umělá tráva mm včetně položení na připravený podklad a zásypu křemičitým písk. Tyto typy povrchů patří mezi to nejkvalitnější, co se dá v našem oboru udělat .

Umělý povrch kladený finišerem. Výborným povrchem pro domácí, rekreační i . Kontaktujte nás Jedinečný kobercový povrch SCHÖPP v. Spokey TARTAN dětské kopačky na umělý povrch Velikost: 35. Dětské kopačky Spokey Tartan určené na umělé povrchy nebo velmi tvrdé povrchy na fotbal. Speciální koště na umělý povrch Merco Special je dva metry široké a je.


Sportovní umělý trávník je univerzální umělý povrch pro venkovní hřiště.

Je určen především pro rekreační i výkonnostní sport, ale může být i aplikován na . BERGO - univerzální umělý povrch pro venkovní a vnitřní sportoviště. Včetně přepnutí umělých laj. Tohoto je tenisový kurt s umělým povrchem zbaven na dlouhou řadu několika let. Při rozhodování o novém tenisovém kurtu je . ClassicZabýváme se výstavbou sportovních hřišť k různým sportovním účelům. Nabízíme sportovní povrchy pro fotbalová, tenisová a atletická hřiště.


V letních měsících při zasychání přírodního trávníku vypadá umělý trávník mnohem svěžeji. Povrch je možno bez nadsázky označit jako celoroční, v zimě je. Dominantním výrobním programem je dodávka umělých sportovních povrchů. Disponuje týmem kvalifikovaných stálých pracovníků. Obnovíme původní vzhled i vlastnosti, prodloužíme životnost sportoviště s poškozeným umělým povrchem.


Rozhodnutí o přidělení zakázky, administrátor stránek. Umělé fotbalové trávníky maji podkladní skladbu obdobnou jako u umělých trávníků pro tenis a multisport. Hlavní rozdíl mezi těmito trávníky je ve výšce vlasců a . Jedna je vybavená umělým povrchem vhodným pro nohejbal, volejbal, soft tenis, badminton nebo minikopanou.

Druhá získala pevný povrch s . Název zakázky: VÚ Buškovice – výstavba víceúčelového hřiště – umělý povrch. Datum uveřejnění na profilu: 15. Interní číslo zakázky: Identifikační číslo. Nejen lovosičtí fotbalisté získali nové hřiště s umělým povrchem.


Divizní tým i všechny jeho mládežnické a záložní. PROVOZNÍ DOBA HŘIŠTĚ S UMĚLÝM POVRCHEPondělí až pátek: od hod. Sobota, neděle, svátek, prázdniny: - - od hod.


Preložiť slovo „umelý povrch “ zo slovenčiny do angličtiny. Umělé povrchy nové generace jsou vyvíjeny především pro sportovce, jejich bezpečnost, pohodlí, ochranu zdraví a herní komfort.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky