středa 19. listopadu 2014

Zahradní domek duramax

Prodáváme kvalitní plechové zahradní domky amerického výrobce Duramax. Nabízíme široký sortiment plechových domků různých velikostí ve třech barevných . Plastové domky na zahradu si získávají stále větší popularitu. Postavíte je během několika hodin ve dvou lidech, vaše zahradnické nářadí i sportovní potřeby . Zahradní domky Duramax na GIVE.


I na splátky bez navýšení!

Plechové zahradní domky různých velikostí, dlouholetý výrobce Duramax. Jsme autorizovaný prodejce s komplexní nabídkou a záručním i pozáručním servisem. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo . Vyznačuje se bezúdržbovým provozem a velmi . Vybírejte z nabídky produktů Duramax a nakupujte pohodlně online.


Doprava zdarma, jsme rychlí, jsme odborníci. Kam uložit vše, co potřebujete k údržbě zahrady, ke grilování, campingu nebo. Kovový zahradní domek na nářadí Duramax Riverton m nevyžadující údržbu z ocelového, žárově pozinkovaného plechu s práškovým nástřikem v .

Typickými představiteli jsou například značky Arrow nebo Duramax. Plechový zahradní domek Duramax Riverton 5m- moderní design, vhodný pro skladování zahradního nábytku,strojů apod. Velmi dlouhá životnost bez . Typ konstrukce: zinkovaný plech. Rozměr dveří (cm): 1x 160.


Uzamykání: ANO Možnost rozšíření: ANO Základna: . S práškovým nástřikem, v. Nevyžaduje speciální údržbu. Záruka let proti prorezavění. Síla plechu nosné konstrukce mm SEC = nejsilnější tloušťka z podobných domků na českém trhu! Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými . Duramax nejsou obyčejné kůlny na nářadí, jsou to chytře sestavené domky na zahradu , které ve dvou lidech postavíte za pár hodin. Je vyrobený z kvalitního ocelového a žárově pozinkovaného plechu s ocelově.


Levné plechové zahradní domky Duramax. Prodáváme tři základní velikosti, které lze pomocí modulů libovolně prodlužovat. Jsou tedy vhodné pro použití nejen .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky