úterý 25. listopadu 2014

Sauna frýdek

O této stránce nejsou k dispozici žádné informace. Restaurace nabízí k dispozici stolů s celkovou kapacitou míst. Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je!


Jídelní a nápojový lístek s cenami v . Klasická finská sauna podpořená účinky solných kamenů s inteligentní sprchou a venkovní i vnitřní odpočívárnou koncipováno pro max. Více zjistíte na portále České hospůdky.

Hotel RICHTR ve Frýdku -Místku je městský hotel, který sídlí v architektonicky. Kromě restaurace s bohatým jídelníčkem zde najdete také Vinárnu, Bowling, Bar, Letní terasu, Saunu. UV efekty, každá dráha pro. Nejbližší mnou doporučovanou restauraci najde zde. Finská sauna , Komorní Lhotka, masáže,historie, občerstvení.


Jsme jedinou restaurací v obci Bruzovice. Máme míst k sezení a zahrádku. Naše kuchyň se specializuje na minutky z pravé vepřové panenky, .

Sportovně-relaxační centrum FitPoint to je posilovna, welness, a další sportovní aktivity. Kouzelné prostředí rodinného wellness vám přiroste k srdci. Příjemnou atmosféru ucítíte hned po vstupu. Magická hudba, svíčky decentně osvětlující romantické . Asian Relax Club - Ostrava - wellness, thajské masáže, sauna , whirlpool. Možnost pořádání rodinných a společenských akcí Vnitří krb Využití bezdrátové sítě wi-fi.


Všichni bojovníci Como-gym mají zadarmo relax centrum v Profifitnes ve Frýdku -Místku. Vítejte v sauně a hospůdce s předzahrádkou na modré turistické značce. Letní provoz zahrady s jezírkem, pevnými chodníky v travnatých plochách pro oslavy, . Komentáře nejsou povoleny.


Nabídka piv: Koníček 11° Ryzák, Plzeňský Prazdroj 12°, Radegast 12°, Radegast 12° Ryze hořká . CZ = areál poskytující slevu členům Klubu Naturista. Požárem poškozená sauna Foto: Hasiči MSK. Frýdek -Místek, dvě jednotky dobrovolných hasičů – Frýdlant nad Ostravicí a Frýdlant . Nabízíme k prodeji komerční nemovitost ve Frýdlantě nad Ostravicí s provozem sauny a restaurace.


Při vstupu je zastřešená terasa s kapacitou čtyřiceti míst, . Slevy na wellness, whirlpool a saunování.

Ničím nerušený a zasloužený relax ve wellness zóně je k nezaplacení. Vítejte na stránkách Wellness centra nacházejícího se ve Frýdku -Místku. Stavba Sauny ze systému K-KONTROL, valbovou střechou ze střešních . Panoramatická virtuální prohlídka aquaparku Olešná ve Frýdku - Místku. Přehled sportovišť, ve kterých lze provozovat aktivitu sauna v lokalitě Frýdek - Místek.


Zobrazte si výsledky na mapě a vyberte si nejbližší sportcentrum. K menu dcl kofoly za Kč Kč Menu od 16.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky