středa 26. listopadu 2014

Zahradní elektro sloupek

Hliníkový zahradní elektrosloupek. Kovaný zahradní ELEKTROSLOUPEK slouží pro připojení elektrospotřebičů v prostoru Vaší zahrady. Krytí IP Barva sloupku šedočerná Celková. Pro travnaté a ostatní plochy je ideální sloupek obetonovat. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava.


ECO XHWS-FZAHRADNÍ SLOUPEK 4X ZÁSUVKA.

Panlux zahradní LED sloupek se zásuvkou nebo senzorem. Elektromateriál - ostatní elektro. Rozvaděče jsou určeny k flexibilnímu řízení spotřeby.


Zahradní zásuvky: k doručení domů nebo na prodejnu. Venkovní sloupky jsou velmi vyhledávaným typem svítidla hlavně pro svůj. Svítidlo zahradní Kanlux AGARA LED EL-50.


Společnost Irriga vyrábí zahradní vodovodní sloupky a zahradní elektro sloupky. Praktický zahradní sloupek černé barvy s krytkami zásuvek je vhodný například pro připojení zahradní techniky.

Je vybaven hrotem pro upevnění v zemi a . Cena po registraci: 7Kč včetně DPH. Zásuvkové boxy a AC nabíjecí sloupky. IP4 si tazatel mohl zajit do nejblizsi elektry. Kovový rozvodový zahradní sloupek XSMM-204F . König rádiopřijímač retro - cherry (HAV-TR10). Gira světelné sloupky se starají o citlivé osvětlení v zahradních a venkovních . Kvalitní zahradní nářadí od předních světových výrobců.


Křovinořezy, tlakové čističe a další potřebné nářadí pro Vaši zahradu. Prodej elektrického venkovního. MCJ Nerezový zahradní sloupek , zásuvky, s vypínačem, IP4 30cm.


Vyrábíme litinové dekorativní a historické instalační a rozvodné sloupky. Lampa venkovní, sloupek , LED 2x 4. W, 230V, teplé bílé světlo, krytí IP44. Klasické zahradní svítidlo PANLUX.


Sloupek : 48cm výška, Ø65mm. Duté sloupky a plotové desky mají reliéf a probarvení řezaného pískovce. Plastová otvírací dvířka s výstražným štítkem plyn, elektro je možno zasadit i do .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky