pondělí 10. listopadu 2014

Houpačka hollywood

Hledáte zahradní houpačka hollywood ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Zahradní houpačka má atraktivní moderní design a je ideální na zahradu či terasu. Vlastnosti: materiál konstrukce: pevná ocel natřená šedým . Konstrukce je kovová, látka z polyesteru, sedák Textilene. Kovová zahradní houpačka Hollywood má atraktivní moderní design a je ideálním doplňkem na zahradu nebo terasu. Houpačka Hollywood s kovovou konstrukcí a kvalitním polstrováním, má svěží, moderní design i barevné provedení. Kvalitní a stabilní houpačka HOLLYWOOD v barevném provedení přírodní.


Její základ je zhotoven z borovicového masivu, který je broušen a opracován. Ochranný obal na houpačku Hollywood 215x155x1cdoručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, . Tato zahradní houpačka má atraktivní moderní design a je ideální na zahradu či terasu. ADELAIDA houpačka - červená Robustní konstrukce z mořeného. Elegantní houpačka pro pohodové chvíle relaxace na vaší zahradě.


Máte pocit, že vaší zahradě něco chybí? Houpačky Hollywood dodají vaší zahradě originalitu a šarm. Westwing nabízí řadu variant v mnoha provedeních!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky